Arkadaşlar herkese merhaba
Ben istanbulda yaşayan yürüme engelli 26 yaşında yeni evli bir gencim iki senedir bir türlü iş bulamadım sonra bir dükkan açmaya karar verdim cep telefonundan çok iyi anlıyorum yeni eski modellerden yan ürünleri pil kapak kasa kılıf hafıza kartı çeşitleri bilgisayar bilgimde var format atmak bakım yapmak gibi şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar
Bizim arabamız var onu bir devren dükkanla takasa gireceğiz gibi gözüküyor dükkanın içinde ikinci el 30 tane telefon var bilgisayar kasa fotokopi faks alarm herşeyi mevcut kirasıda 500 tl 12.750 tl devir ücreti arabayı 18.000e sayacak cumartesi görüşeceğiz hayırlısıyla biz emekli bir babanın geçindirdiği aileyiz bende engelli maaşı alıyorum bu işe girdiğimde o maaş kesilecek ayrı eve çıkacağız eşimle sormak istediğim şeyler beni geçindirebilirmi bu iş 350tlye birde kiralık ev düşünüyorum oda en fazla 500 + 350 kiralar 850 tl ev ve dükan faturaları ile fazladan ekleyim 1500 diyelim bunları karşılarmı çünkü şansım yok bunu yapmak zorundayım ayrıca sahibinden gittigidiyor üzerindende ilanlar vereceğim..
Birde sıfır telefonları nerden alabilirim hafıza kartlarını usb belleklerı kılıfları vs vs gibi engelli olduğum için gidip gezme şansım yok bu dediklerim hakkında fikri olan ve paylaşan arkadaşlar olursa çok sevinirim nerden nasıl alınır yada bu iş tutarmı..
Dükkanın yerini cumartesi göreceğim ama minibus durağının karşısında cadde üzeriymiş...
Şimdiden herkese teşekkürler...