Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Aklımda Ki Ufak İşler ??

BaşlatanCan33Tarih22/05/2011 14:16:00Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Merhabalar

Arkadaşlar aklımda küçük bir iş var playstation3 kiralama işe bir internet sitesi kurup ve bir kaç tel numarısı verip evlere kapıya kadar gotürerek kiralama yapmak istiyorum bulunduğum yer küçük bir yer olduğu için el ilanları ile rahatlıkla insanlara ulaşabilirim sizce nasıl bir fikir yapılabilir mi ? günlük 25 tl den kiralamyı düşündüm 4-5 tane konsol ve bir motor alırım bu şekilde çalışmayı planlıyorum ufak sermayem ile hayal kurmadan birşeyler yapmak istiyorum.

Sizin düşünceleriniz nedir kiralama işe sizce olurmu ben arada sırada kraladığım oluyordu eskiden arkadaşlarımla genç arkadaşlar plas den vazgeçemiyor.İşletme maliyetleride çok düşüyor bu şekilde bir cafe açmaktansa.

Birde arkadaşlar yurtdışından ikinci el laptop getirme imkanım var acaba oralardan ucuza getirdiğim laptopları burada internetten satabilirmiyim tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar.

Geleceği satın alabilecek tek şey bugündür...

Yerleşim TürkiyeMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye39 yazı
Evet ben biraz merak ile bekliyorum fakat pek cevap yazan olmamış aslında bugun bir tanıdığım ile konuştum ve bana yurtdışından ps3 getirebilme imkanı olduğunu söyledi türkiyede 400-500 tl arasında ikinci el piyasası olan bir ürün ben çok daha ucuza getirebilme imkanım olacak bakalım eğer sözde kalmaz gerçekleştirebilirsem plas3 satmayı planlıyorum.

Ufak tefek alım satım yapabileceğim neler var neler satabilirim fikirleriniz düşünceleriniz nedir neler önerirsiniz ??

Aklım bir çok şey var örneğin ben ikinci el ürünler satan bir yer açmayı düşündüm ama bilemiyorum satış olur mu sadece aklımda olan işler Plazma tv lcd ler işte laptop plas3 bu tarz ürünlerin ikinci el olanlarını toplasam acaba bir dükkanda bunları satabilirmiyim biliyorsunuz artık 0 ürün satmak çok zorlaştı büyük marketleri tercih ediyorlar acaba ikinci elde nasıl olur fikirleriniz nedir

teşekkürler.

Yeni Üye26 yazı
İkinci el eşyanın zorluğu fiyatlandırma yapmak.Otomobil gibi oturmuş bir piyasası yok.Neyi kaçtan alacaksın, kaçtan satacaksın.Açık artırmalar bu işe yarıyor.Sürekli alınıp satılmayan değeri tartışmalı mallara fiyat biçmek için yapılıyor.
Bu işi yaparsan malların üstüste yığıldığı yerler gibi değil de şöyle biraz daha mağaza gibi yapmak gerekir derim ben.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı

cigköfte bayiligi almak isteyenler arayabilirler 5447998405 % 100 kar marjı vardır
diyarcigköfte bayilikler verilecektir

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye39 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ErayEr
İkinci el eşyanın zorluğu fiyatlandırma yapmak.Otomobil gibi oturmuş bir piyasası yok.Neyi kaçtan alacaksın, kaçtan satacaksın.Açık artırmalar bu işe yarıyor.Sürekli alınıp satılmayan değeri tartışmalı mallara fiyat biçmek için yapılıyor.
Bu işi yaparsan malların üstüste yığıldığı yerler gibi değil de şöyle biraz daha mağaza gibi yapmak gerekir derim ben.

Ben işte o şekilde düşünmüştüm yani büyük marketlerdeki gibi güzel bir şekilde düzenlenmiş sadece temiz olan malzemeleri satacağım bir dükkan.ama sanırım çok zor olur.

Şu anda ben playstation 3 ve PSP satışı yapacağım kullanılmış olanarı yurtdışından getirip satmayı düşünüyorum en azından bir yerden başlamış olurum şu anda bunun için haber bekliyorum bakalım hayırlısı.

Ayrıcı bir markanın oto müzik sistemleri üzerine kurulu bir markanın ürünlerine ulaşma imkanım var ama nasıl satarım nerelere satarım bilemiyorum .( Ürünler garantili kullanılmış değil.)

bakalım ufak tefek projelerim var fakat bir türlü hayata geçiremiyorum.

Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar ne diyorsunuz bu kiralama işi olmaz mı ?? düşüncelerinizi yazarmısınız ?

Yeni Üye14 yazı
olabilir bir iş can33.benimde böyle bir fikrim var.belki takip ediyorsan koniksi daha önceki yazılarımda belirtmişdim.ben yalnız daha faaliyete sokmadım.bilmem daha neyi beklerim anlamışda değilim:)))eğer yapacağın yer küçük bir yerse bir yönden avantajlı makinaya zarar gelme başına bir iş gelmesi zor bir ihtimal.düşündüğün ücrette makul ps3 için ayrıca 1 adet oyun içinde 5tl alırsın olur san 30 tl.günde 2 makina kiralarsan 60 tl.ama çok sıkı reklam yapman gerekli.malum böyla marjinal işler reklama bağlıdır.ALLAH yolunu açık etsin.inşallah olur

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Bende alışagelmişin dışında bir iş olduğu için aslında cesaret edemiyorum şu anda oyun konsolları satışı düşünüyorum kullanılmış almanyadan getirip burada satacağım bunun için insanlarla görüşmeye başladım kesin yapacağım bakalım hayat nerelerde goturecek.

Üye229 yazı
kardeş ikinci el leptoplar ilgili sana pazar yaratabilirim doğuda satabiliriz onları
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Editör146 yazı
Playstation kiralama işi mantıklı. Bizim bulunduğumuz çevrede de yapanlar var. İşini sıkı takip edersen ve günde 3 kiralama hedefi ile yola çıkarsan 3*25:75
75*30: 2250 Tl gibi bir rakam yapar. İlk başlarda zor olabilir ama zamanla kazanabilirsin. Fazla düşünmene gerek yok sonuçta çok zarar edeceğin bir iş modeli değil. En kötü ihtimal ps ve cafelere aylık kiralayabilirsin.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye43 yazı
Aslında playstation cafeleri ya da ineternet cafeleriyle anlaşark afiş yapıştıracaksın kiralık ps3 die ( tabi anlaşabilrsen ) daha çok rağbet olur ya da belirli müşteriye daha uygun fiyattan verebilrsin bence bu işi yap ve ayrıca reklamını iyi yap sadece bunu ek iş olarak da yapabilrsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
peki ps3'ü çoğunlukla çocukların kiralayacağını dikkate alırsak aletlerin zarar görme ihtimali çok yüksek olacak. Bu durumdan kaçınmak için yapılabilecek birşey var mı?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat