Adanada Afcar Fiber Firmasında Aktif Olarak Çalışıyorum.
Mesleğime Dayalı 2 Tane İş Potansiyelim Ve İki Ayrı Sektörden Müşterilerim Var, Projelerimin Biri, Fiberglass Tampon Spoyler,Ve otomotiv Yan Aksesuar üretimini Yapıp Satmak, Müşterimi Buldum, Daha Doğrusu Müşterilerimi Buldum.
İlk etapta Adana Ve Çevresindeki Oto Aksesuar Firmalarına Satışını Yapıp, Ve Ardından'da tüm Türkiyeye Satışını Gerçekleştire Bilecek Bir Kaynagım Var. Bu Satışlarımı Gerçekleştirecek Bağlantılı Oldugum Bir Kişi Tarafından Yapılacaktır Ve Bunun Garantisi Vardır.
İkinci Sektörüm İkinci Planım İse, Reklam Bisikletleri.
Avrupada 10 Yıldır Reklam Bisikletlerinin İmalatı Yapılmaktadır, Henüs Türkiyeye Geleli 2 Ay Oldu, Ben Bu Reklam Bisikletlerinin Modellerinde Değişiklikler Yapıp Daha Fazla Geliştirip Reklam Piyasasına Sürmek İstiyorum, Bu Projemdede Müşteri Bulma Gibi Bir Zorluk İçesirine Girecegime Sanmıyorum. Çünkü Reklamcılık yenilik İsteyen Bir Sektör.
Bence Bu Yenilik Reklamcılık Sektörünü Kendisine Çekecektir.
Benim Biriktirmiş Oldugum 5 Bin Tl Param Var,
Ben Bugün Yarın Yani Heran İşyerimi Kurup İmalata Başlamak İstiyorum, Benim Kosgebin Destekleme Kampanyalarından Faydalanma Olanagım Varmıdır? Teşekür Ediyorum Saygılarımla.
yarının sorumlusu bugündür.