Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şişme Balon Oyuncakları

Başlatanyunus10Tarih17/05/2011 19:16:26Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba arkadaşlar,
ne zamandır aklımda karlı bi iş var, sizlerle paylaşmak sizlerinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Bu iş için yapmış olduğum araştırmalara göre yaklaşık 15-20 bin arası paraya ihtiyaç var.

Merkezi alanlarda özelliklede belediyeden veya avm lerin bahçelerini kirala****, şişme balondan kaydırak,tophavuzu,trambolin vs gibi çocukların dikkatini çeken oyuncaklardan kurup, sezonlukta olsa iyi para kazanabilirim, düşüncesi içindeyim.

İlk başta yadırgayabilirsiniz ama şöyle düşünün, aileler yaz akşamları çocuklarını mutlaka bi yerlere ***ürüyolar, ve yarım saati 5 tl gibi bi para ödeyerek çocuğunun top havuzuna sokuyolar.
Hangi işte yarım saatte 5 tl kazanıyo ki ?
Çocuk zaten bütün bunları görünce ağlamaktan ailesi sıkılıyo, en sonunda 5-10 bakmadan çocuklarını bu oyuncaklara bindiriyolar.

Sizce bu iş nasıl ?
Yer sorun değil, belediyeden bi yer ayarlarım.
Daha önce bu işi yapmış olan veya bu iş hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bu konu hakkında düşüncelerini belirtirlerse memnun olucam.
Teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye1359 yazı
bu iş sezonluk iş yapıyor ama 12 ay olması daha mantıklı kapalı bir alanda da uygulanabilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
bu yaz kazandığım paraya ve talebe göre yeni oyuncaklar alıp kapalı alana geçmeyi düşünüyorum.
Ama fiyatlandırmayı nasıl yapıcam ona karar veremiorum.

Sonuçta bu oyuncaklar elektornik değil ki jetonla çalışsın. her oyuncak başına adam dikemem ki. yetişilmez.
O yüzden girişi ücretli yapıcam.
Açılış saati 11.00 kapanış 23.30
Günlük 10 tl karşılığında aileler o gün içinde çocuklarını istedikleri saat aralığında getirebilicekler.
Girişi kartlı mı yapsam yoksa koçan mı bastırsam, bilemedim.
kartı olunca maliyetli olucak.
araştırmadayım hala fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret