Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Temizlikçi Dükkanıma Ne İlave Edebilirim?

BaşlatanhhgfbTarih06/06/2009 21:31:11Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba arkadaşlar. Siteyi googleden iş fikri ararken buldum. gördüm ki gayet güzel ve anlamlı bir site..

Benim ihtiyacım olan fikirler mutlaka sizlerden çıkacaktır.

Durumum şöyle. Orta ve düşük gelirli insanların bulunduğu mahallede temizlik malzemeleri sattığım bir dükkan açtım. 20 gündür çok şükür faaliyetteyim. Sorunum gelirin düşük olması. Bu nedenle ilave olarak satabileceğim ürün veya ürün grubu araştırıyorum. Fakat bir sonuca varamadım. Sizce dükkanıma ne ilave edebilirim? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin!..

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Üye185 yazı
Aramıza hoşgeldin...Umarım ihtiyacın olan bir çok değişik fikir bulabilirsin burada...İşlerinde başarılar dilerim öncelikle...Temizlik maddeleri yanında satabileceğin ürünler arasında ilk aklıma gelen poşet,kağıt,ip gibi ambalaj maddeleri geliyor...Yani deterjanın yanında yiyecek satılamaz heralde...Bence en uygunu bu ambalaj malzemeleri olur bulunduğun yer ve semt önemli elbette...
Eğer dükkanı iki bölüme ayırma şansın varsa bence bayanlara yönelik bişeyler satabilirsin...Çocuk ve bayan lara yönelik her tür işte para var ve sürüm sıkıntın fazla olmaz...Hayırlı işler...
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Teşekkür ederim "asaf" hoşbuldum. Poşet ve kağıt satışı için pek uygun bi semt değil. Mahalle arası burası. Çocuk ve kadın giysisi bana sıcak geliyor. hatta bay bayan çorapta dahil. Fakat en uygun fiyat ve kalitede ürünü nereden nasıl tedarik edebilirim? Temizlik maddelerinde yediğim kazığı yeni iş dalında da yemek istemiyorum.. Temizlik malzemelerinde kalitesiz ürünü yüksek fiyata aldım diyebilirim. Sanırım koniks.com a geç üye olduğum içindir :)

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye185 yazı

Bahsettiğin ürünlerin üretim yeri İstanbul, Tekirdağ da da vardır eminim ama ucuzluk konusunda bence istanbul yegane seçenek olur..Merter ve civarında tekstil konusunda eminim çok değişik seçenekler bulabileceğin atölyeler var.
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Üye127 yazı
sayın hhgfb;çocuk bezi,hasta bezi ve bayan pedi markalı açık grup düşünürsen yardımcı olabilirim. uckan38@yahoo.com. Saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
toptancım 20 gündür çocuk bezini getiremedi. almayı düşünüyorum. bana bu konuyla ilgili resim ve fiyat verebilir misin? hhgfb@hotmail.com

Yeni Üye11 yazı
"asaf" İstanbul en doğru seçim olacak şüphesiz. Fakat bana net üzerinden bu konuyla ilgili yardımcı olacak kişi veya kişiler lazım. Teşekkürler asaf!..

Üye127 yazı
Çocuk bezleri ile ilgili bilgileri posta adresinize gönderdim.Saygılar

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye11 yazı
ilginiz için teşekkürler. Hayırlı işler..

Arkadaşlar başka önerebileceğiniz bişeyler mutlaka vardır. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Üye709 yazı
merhaba sitede ilanlarımı görmüşsünüzdür madem tekstil düşünüyorsanız
çok güzel masa örtüleri var..hem fiyatı uygun hemde aynısını satan kimse yok diyebilrim
bu yüzden satışı oldukça iyi düşünürseniz görüşelim
iyigünler..
MEHMET TEKSTİL
umt60@yahoo.com.tr
umt60@hotmail.com
gsm : 0 542 552 07 09

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Tekstil
Yeni Üye61 yazı
hayırlı işler plastik malzemesi olabilir leğen,camaşır sepeti,kova,oturak,çocuklar için oyuncak ucuz olacak terlik.bu gibi şeyler olabilir.hayırlı işler bol kazanclar.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
Yeni Üye77 yazı
Bence bijuteri koymalısın toka falan cocuklar bolsa alıcısı olacaktır

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
Çocuk çok. dediğin gibi satılabilecek ürünler. Bunu yapacağım. Bu ürünlerin toptancısı ve fiyatları hakkıında bilginiz var mı acaba? Bu arada teşekkürler.

Yeni Üye11 yazı
sn "tajen" sanada teşekkürler. Çorlu ya gelen toptancı duyduğum kadarıyla 1 tane. o da yüksek alımlar haricinde uğrama yapmıyormuş. Kendim istanbula gidip almam gerekiyor. Onu da yapmaya şuan için imkan yok. Plastik konusunda gerçekten eksiklerimde var temizlik malzemeleri adına. (Vileda, çamaşır sepeti, çöp kovası vs.)

Yeni Üye61 yazı
oyuncaklar 0.75 krş 1tl bulabilirsin toptancısı tahtakalede var istoc ta plastik üzerine oyuncak üzerine herşey var bir gidip görmeniz gerek ufkunuz daha çok acılacak gezmekte fayda var bir gününüzü feda edin gidin spariş verin habarla gönderiyolara ucuz olur hambarla daha sonra gitmenize gerek kalmayacak tlf edip spariş veriyosunuz gerisi kolay yeterki işler olsun. hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
Yeni Üye11 yazı
"tajen" teşekkürler. Tavsiye ettiğin gibi en kısa zamanda gidip ziyaret edeceğim. Bir yerden gelecek naktim var. o geldikten sonra ciddi bir alım için gitmek istiyorum. Tekrar teşekkürler.

Yeni Üye14 yazı
Ürün fiyat ve bilgisi mail adresinize gönderilmiştir. İyi alışverişler.
www.thecharminggift.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye11 yazı
teşekkürler "kozmetik".

Yeni Üye10 yazı
SAYIN AZİMLİ BENDE TEMİZLİK VE AMBALAJ MALZEMESİ SATIYORUM BAHSETTİĞİN AÇIK BEZ VB.LONUDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ MEMNUN OLURUM.bahri_bilgin@hotmail.com

Yeni Üye24 yazı
Merhaba,

Biz 5 farklı doğal sabun çeşidini üretiyoruz;

Zeytinyağı sabunu
Bıttım sabunu
Defne sabunu
Badem sabunu
Menengiç sabunu

Sabunlarımızın kilosunu(6 adet sabun) 7- 8 tl aralığında satmaktayız.sabunlar tanesi 3 -5 tl arasında satılıyor bence bu ürünüde eklemelisin
Ayrıca bu sabunların yanında isteyen firmalara özel olarak lavanta,kayısı,kekik,portakal,papatya,ısırgan sabununu üretiyoruz.
Not:Ürünlerimiz açık veya ambalajlanmış şekilde satılmaktadır.Alıcı firmanın isteğine göre belirliyoruz.
OSMANLI SABUNCULUK

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat