Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İs Fikriii!!!

BaşlatanjesuskingTarih11/05/2011 17:44:11Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
carsiya yakin ve orta ust duzey gelirli musterisi olan,
3-4 adet bayan giyim
1 adet erkek giyim
3 adet ic giyim tuhafiye
2 adet cocuk giyim
1 adet cok katli sporgiyim agirlikli magaza
1 adet ayakkabi magazasi olan bir caddede;
150 m2 magaza buldum kirasi cok cazip daha once bayan giyim isinde calistim ancak bayan giyimden ziyade ayakkabi canta aksesuar magazasi acmak istiyorum.. sizce dogru bir karar olurmu??
]not: diger ayakkabi magazasinn cirosu gunluk ortalama 3500tl

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye8 yazı
Caddede gıda eksik sanırım... Hiç de fena olmaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye294 yazı
Turistler için bayan ayakkabısı sandalet terlik satabilirsin.Düşünürsen yardımcı olabilirim ürünler hakkında.Turistlere hitap eden ürünlerimiz var.Turistik bölgelere vermekteyim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye84 yazı

çanta,ayakkabı,takı ve aksesuar
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Üye508 yazı
attar açabilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye15 yazı
aksesuar bnmde aklimda arkadalar ayakkabi ve cantayla da beraber iyi gider diye dusunuyorum ama aksesuar toptancilari nerede bilen varmi acaba?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Yeni Üye28 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emirza
Caddede gıda eksik sanırım... Hiç de fena olmaz.

aklın yolu bir. ayakkabı kıyafet tamam ama gıda ve sağlık?
ilaç almazsan iyileşemezsin, yemek yemezsen yaşayamazsın bunu bilir bunu söylerim. fast food + Caddeye bakan yere bi soft dondurma bide bardakta mısır koy. akşam paraları saymaya benide çağır :D
www.asgirisim.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret