Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Web 2. 0 Girişimi

BaşlataneliaoleaTarih10/05/2011 17:42:44Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Arkadaşlar;

Sizce evcil hayvan sahiplerinin hayvanları için hizmet veren yerel işletmelerinin önerildiği ve kullanıcıların sosyal paylaşımda bulunması için bir internet sitesi kurmak mantıklımıdır.Ne kadar maliyeti olur?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye4 yazı
web sitemde de bundan bahsettim.hem yüksek sermay gerektirmeyen bir iş hem de getirisi çok karlı olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye464 yazı
Ben Yazılım Ve Tasarım Ekibim Olan Birisiyim.Maliyet Sitenin Detayına Ve Yapım Süresine Göre Değişir Tabi Yanlız Bunun İçin İyi Bir Reklam Çalışması Yapmanız Mantıklı Olucaktır.Çünki Sektör Farklı Alışılagelmiş Bir Sektör Değil Bu Yüzden Güzel Bir Tanıtım Çalışması İle Pekala Başarılı Olabilir Diye Düşünüyorum.
Not : Projelerinizi Açık Bir Şekilde Sosyal Paylaşım Sitelerinden Ziyade Kendi Yakın Çevrenizle Değerlendirmenizi Ayrıca Tavsiye Ederim.Unutmayın'ki En Büyük Fikir Avcıları Yine Böyle Portallarda Bulunurlar.
Çalışma Hayatınızda Başarılar Diler Saygılar Sunarım.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Üye234 yazı

fikir tutar / tutmaz, önemli olan fikri icra etmektir.

webte yeni uygulanan bir fikre örnek olarak patientslikeme.com gösteriyorum.

Fikir çok basit: Patients like me. Benim gibi hastalar ve benzer hastalığa sahip kişileri eşleştiriyor böylelikle hastalığınız konusunda çok daha derin ve gerçek bilgiler edinebiliyorsunuz.

doktora danışma maliyetini sıfıra indiren bu fikri bayağı bir iyi icra etmişler.

Sizin fikir için de aynı şey geçerli, iyi icra edemeyecekseniz hiç başlamayın bile sonunda harcadığınız zaman ve para ile kalırsınız.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret