Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Altın Kaplama İşi

BaşlatankurdogluTarih02/05/2011 15:46:50Yorum13

İlk mesaj
Üye329 yazı
Merhabalar..
bir tane makina var ve metal olan şeyleri altın kaplama yapabiliyorsunuz bu iş sizce tutarmı?

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye33 yazı
Tutar tabiki neden tutmasın... Özellikle hediyelik , dekoratif eşyalarda , demir ferforje ürünleri kaplamak amaçlı kullanılabilir. CNC de kesilmiş dekoratif ürünleri altın kaplayıp toptan olarak hediyelikçilere ya da toptancılara satabilirsiniz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye329 yazı
kafama yatıyo sermaysi az olan bir iş ama pazarlamak önemliii bence.

Yeni Üye62 yazı

KAPLAMA YAPACAĞIN ALTIN I MAKİNAMI ÜRETİYOR, ALTIN TOZU İÇİN PARA GEKMİYOR MU ? BEDAVA MI?
www.dengemermer.com
utku aysan 0532 5905903

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ticaret
Üye211 yazı
Dragon's Den de ayni bu sizin dediginiz gibi altin kaplama yapmak isten birisi vardi ve teklifi kabul ettiler sonra tekrar gordun cok iyi is yapdigini gordum. Kaplama yaptigi seylerin arasinda Kilise, ceb telefonleri,iphone herhangi bir ev esyasi gibi urunler vardi. Olmaz diye bir sey yok.
http://www.goldgenie.com/
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye329 yazı
Evet haklıısınız...alıcam makinayı hayırlıısı...

Üye125 yazı
tutmaz hocam.piyasa ve pazarlar altın kaplama ürünlerle dolu.ve çok ucuza satılıyor.bu mallar sosyete pazarı denen yerlere düşmüş.düşün artık.boşa emek ve zaman kaybı.

anadol69@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kurdoglu
Merhabalar..
bir tane makina var ve metal olan şeyleri altın kaplama yapabiliyorsunuz bu iş sizce tutarmı?

selam , makine ile ilgili bilgi verebilir misin bana da? alpergl@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye329 yazı
daha makinayı bulmadıkkı ..

Yeni Üye65 yazı
ben toptan yerinden alıyorum altın kaplama ürünleri kilosu 300 -350 arasında değişiyor.takıda kullanıyorum.yok satıyolar yetiştiremiyorlar ama zamanını kaçırmamak gerek.yurtdışı dahil heryere gönderyorlar.fakat kalıplarınıda kendileri yapıyorlar.yani dökme yapıp kaplıyorlar.
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
AJANS Fİ
www.ajansfi.com
sosyalmedyareklamver.com
Yasemin Yaşar
info@ajansfi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
altın kaplama yapmak istiyor musunuz.?
www.goldenika.com /ürün detayları/devamı için tıklayınız bölümünde uygulama videosunu izleyiniz.!
goldenika

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ben Orhan Almanya Dortmund'dan.Bende iki yil önce Altin Kaplama isine Basladim lakin talep cok az.Malumunuz Altin avrupalilarin pek ilgisini gecen bir örün degil.
Benim sahip oldugum kaplama cihazi ile kisaca sunlari kaplayabilirsiniz:
Altin 14-18-24 Ayar
Crom Kaplama
Nikel Kaplama
Bakir Kaplama
Cinko,Zink
kisaca hemen hemen her türlü kaplama mümkündür,bu cihaz 5 yil önce yeni bir bulus olarak icaat edilmis olup Nano Sistem adinda Nano teknolojisi
daha fazla Bilgi ve yardim isteyen arkadaslara yardimci olurum
o.irmakk@gmail.com
Selam ve Saygilarimla
Icra Ettigim Isler:
Paslanmaz Celik Dograma,Kaynak her türü,Özel isteklerin plana göre yapmak,Altin Kaplama isi vs.

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Serbest meslek
Yeni Üye24 yazı
bende newyorkta yasiyorum altin kaplama isini dusunuyorum acaba amerikadada ilgisi olurmu talep olurmu diye bir turlu baslayamadim kar marji iyi diye biliyorum,acaba bunu amerikada yapan arkadaslar varmi

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Hazyr giyim