Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Kurmak İsteyenlere Yeni Fırsat

BaşlatanselmaniTarih29/04/2011 15:22:52Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Merhaba Dostlar
Gitmiş olduğum Dış ticaret ve eticaret eğitim kursunun mezunlarının bir mail grubu var. Oradan mezun olanlar iş fırsatlarını birbirlerine haber veriyorlar. Bu grup sayesinde Dünyaca ünlü bir firmanın ürünlerinin Türkiyede pazara girdiğini ve hem ürünlerini tanıttığı hemde Türkiye pazarında franchise olarak işi yapmak isteyenlere işin anlatıldığı bu akşam yani 29/04/2011 saat 20:00 da İnternetten online sunum yapılacaktır. Reklam yasak olduğu için firmanın ismini ve linki veremedim. Bu sunuma katılmak isteyen arkadaşların bana mail atarlarsa linkini maillerine gönderirim.
Saygılarımla
ersin_sahinkaya@hotmail.com
selmani

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye39 yazı
Merhaba mstyuksel
Size linki yolladım . Bu akşam saat 20:00 de Firma en lokomotif ürünlerinde birini tanıtacak. Bu ürün 2010 yılı mayıs ayında Dünyanın en dahiyane buluşu ödülünü almış bir ürün. Bu akşam ürünün faydaları nasıl kullanılması gerektiği etkileri ve pazarda nasıl rakipsiz bir konumda olduğunun sunumu gerçekleştirelecek. Bu akşam kaçırmadan dinleyin, Zaten dinleyince Ticaretinin ne denli kazançlı olduğuna karar vereceksiniz
Saygılarımla
selmani

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye39 yazı
Merhaba
Dün akşam yapılan ürün lansmanından ve 2 aydır bu firmanın ürünlerini test edip almış olduğum şaşırtıcı derecede mükemmel sonuçlardan dolayı artık bu firmayla çalışma kararı aldık. Merak eden arkadaşlar için sunumlar sürecek.
selmani

Yeni Üye39 yazı

Merhaba Arkadaşlar
Bu akşam online tanıtımlar devam ediyor. İlgilenenler saat 20:00 internet başına. Ticaret düşünenler için mükemmel bir fırsat.
selmani

Yeni Üye53 yazı
yanılmıyorsam bir marketing sistemi değil mi??

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye39 yazı
Merhaba Orhan kardeş
Bu işin içinde marketing sistemi var, Fakat bizim bu işe başlamamıza sebep olan marketing sistem değil ürünleri pazarlama noktasında firmanın sağladığı Francshise sistemi oldu. Yani firmanın ürünlerini kendi Shopunuzu açarak veya e ticaret sitesi yoluyla veya Firmanın ana bayisi şeklinde olup son satış noktalarına ulaştırarak ticaret yapma fikrini benimsedik. İşin marketing boyutu burada devreye giriyor. Ürünler dünyanın en büyük üniversitelerinden onay almış doğal ürünler eklem kremleri v.s . Şimdi ürünlerin son satış noktaları dediğimiz eczane , spor salonları, vitamin shoplar, Aktarlar gibi yerlere ile görüşüp bayilik vermek , onlar raflarda ürünlerini satarken sizde bu iş yerlerini bağladığınız için oralarda satılan ürünlerden kar payı almanız. Ve bir başkasınında sizin bağladığınız iş yerlerine girememesi de sizin ticaretinize müdahale edememeside işin marketing boyutu.
Bundan dolayıdırki işi görmek için uzaktaysanız online dinlemek İstanbul içideyseniz gidip firmanın merkezinde görüşerek işin tam detaylarını öğrenmeniz sağlıklı karar vermenizde yardımcı olur.
Saygılarımla
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba Mesut 23
Linkleri yoladım yarın aksam saat 20:00 da başlayacak iyi günler
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba Dostlar
Ogunen,Volkin64,gojiberry,colkusu,kyoshi333 arkadaşlar online sunum linkleri atılmıştır. Yarın akşam yani 01/07/2011 cuma akşamı saat 20:00 da başlacaktır. Sunum tam zamanında başlayacağı için19:50 de giriş yaparsanız sizin için daha iyi olur.
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba
Sunuma katılacak arkadaşlar bu akşam 19:50 de giriş yapsınlar
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba
Sercan bey bilgilendirme maili attım.
selmani