Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Kurmak İsteyenlere Yeni Fırsat

BaşlatanselmaniTarih29/04/2011 15:22:52Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Merhaba Dostlar
Gitmiş olduğum Dış ticaret ve eticaret eğitim kursunun mezunlarının bir mail grubu var. Oradan mezun olanlar iş fırsatlarını birbirlerine haber veriyorlar. Bu grup sayesinde Dünyaca ünlü bir firmanın ürünlerinin Türkiyede pazara girdiğini ve hem ürünlerini tanıttığı hemde Türkiye pazarında franchise olarak işi yapmak isteyenlere işin anlatıldığı bu akşam yani 29/04/2011 saat 20:00 da İnternetten online sunum yapılacaktır. Reklam yasak olduğu için firmanın ismini ve linki veremedim. Bu sunuma katılmak isteyen arkadaşların bana mail atarlarsa linkini maillerine gönderirim.
Saygılarımla
ersin_sahinkaya@hotmail.com
selmani

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye39 yazı
Linkler mail adresinize gönderildi. Bu arada Pazartesi akşam 02/05/2011 saat 20:00 de canlı sunum yapılacaktır.
Saygılarımla
selmani

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye39 yazı
Merhaba
Sunum Türkçe olacak ama mail bırakan arkadaşlara firmanın isminide yazdım. Bu arkadaşlar firmanın büyüklüğünü girmiş olduğu ülkelerdeki başarısını ürünlerin reklam ve kalitesini ayrıca referanslarını görmesi açısından Youtube tan videolarına googleden de firma hakkında bilgi edinsinler. Ticari vizyonu görmeleri açısından.Sonuçta bilgi çağındayız. İş yapacağınız firmaya güvenmek ve emin olmak lazım.
Saygılarımla
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba mitobia mail yollandı iyi günler
selmani

Üye229 yazı
link lütfen
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Merhaba efsunlu yolladım linki iyi günler

selmani

Üye335 yazı
LİNK FALAN GELMEDİ.

.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye39 yazı
Semihefe ve esse link atılmıştır.

selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba Dostlar

Şunu hatırlatmakta fayda var Firmanın ismini araştırmanız konusunda mail olarak yolluyorum lakin burada şunu söyliyim firma Dünyanın en büyük doğal beslenme firması. Firmanın kendi argesinin haricinde Dünyanın en büyük 40 tan fazla ülke üniveristesinin araştırma raporları var. Ve doktarların referans kitabı denilen doktarların ilaç hakkında kutsal saydıkları PDR kitabının içindeki tek doğal gıda takviyeleri bulunan firma. Araştırınca göreceksiniz piyasada hiçbir firmanın bu kadar çok referansları yok. Ve Türkiyede yeni başlıyorlar. şu an sadece 30 ülkede faaliyet gösteriyor ve ilk defa bir dünya devi Avrupa pazarını es geçerek bizim ülkemizde bayilik veriyor. Sadece şunu söyliyim ortaklarından biri Hepimizin bildiği Aptamil milupa mamaları. Unutmadan Ürünler Türkiye pazarına girmeden önce Türk kalp vakfının 5 kişilik Kardiyoloji Profosörlerinin araştırmasındanda tam not almıştır.Türk kalp vakfı başkanından ( Çetin Yıldırımakın )yapılan açıklamaları internette mevcuttur. Mail attığım arkadaşlar sunuma kadar araştırabilirler
Saygılarımla
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba Geç değil elegez kardeş sunum pazarteside yapılacak
ben linki gönderiyorum size
Saygılar
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba usuna link yolladım yarın akşam saat 20:00 da sunumda görüşmek üzere
selmani

Yeni Üye99 yazı
tesekur

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Sayın bbhamza kardeş link gönderildi.
selmani

Yeni Üye69 yazı
beyzade_03@hotmail.com
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
Sayın yerenel linki yolladım
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba link yolladığım arkadaşlar online sunum bu akşam saat tam 20:00 da başlayacak
Bundan dolayı 19:50 de 10 dakika önce giriş yaparsanız daha sağlıklı olur
Saygılar
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba dostlar birazdan sunum başlayacak
selmani

Yeni Üye39 yazı
Merhaba Arkadaşlar
Salı akşamı saat 20:00 de Online ürün tanıtımı yapılacaktır. Sunumdan sonra ürün kullanımı ve piyasadaki ticari hacmi ve rakipsiz olduğunu göreceksiniz. İlgileneler mail bırakırsa link atılacaktır.
selmani