Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanya'da Konto Numarası

Başlatanramco1903Tarih28/04/2011 02:01:43Yorum10

İlk mesaj
Üye351 yazı
değerli grup üyeleri
şirketimin almanya da konto numarasına ihtiyacı vardır
size sorum almanya ya gitmemiş biri olarak orada hesap açabilirmiyim yani Türkiye 'de oturduğum yerden Almanyadan konto numarası açabilirmiyim
DKB bank ın böyle bir hizmeti var diye biliyorum ama
detayını bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye71 yazı
+90 212 279 42 48 commerzbank istanbul subesinin numarasi ara sor ;)

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Üye351 yazı
Commerzbank sahsen gitmeniz gerekiyor ama ben D K B de oluyomus diye biliyorum

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Üye628 yazı

Almanya daki İş bankasını ara onlar buradaki iş bankasından ayrı bağımsız olarak oradalar, personelin çoğu türk zaten rahat ça konuş. Ama oturduğun yerden gitmeden hesap açabileceğini pek sanmıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye351 yazı
Onlarda olmaz diyecek buyuk ihtimal aksama alamncasi olan bi tanidiga arattircam dkb yi direkt sorsun bakalim de diyecek dkb gelismwleri yazarim buraya

Yeni Üye71 yazı
:) :) comerzbanka sahsen gitmek gerekiyormus derken. eger telefonla dünyanin her hangi bir ülkesinde hesap aciliyorsa
benide bilgilendirirseniz sevinirim

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Üye351 yazı
Evet mesela DKB icin konusuyorum az once konustuk telefonla acabiliyomussunuz tabi benim dedigim dunyanin herhangi bir yeri icin degil Tr den almanyaya gecerli ben basvurumu yaptim hesap acimi biraz sureceek islak imza kargoyla gidip gelecek ama olsun benim icin sorun degil

Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ramco1903
Evet mesela DKB icin konusuyorum az once konustuk telefonla acabiliyomussunuz tabi benim dedigim dunyanin herhangi bir yeri icin degil Tr den almanyaya gecerli ben basvurumu yaptim hesap acimi biraz sureceek islak imza kargoyla gidip gelecek ama olsun benim icin sorun degil

DKB banktan hesap açabildiniz mi ?
Kısaca nasıl başvuruyoruz ve gereken evraklar nedir ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye351 yazı
Evrak internetten undiriyosun tr de bit bankkaya onaylatiyorsun kimlik bilgilerini yazip muhut basiyorlar yani en guzel bilgiyi danisma numaralarindan alabilirsin 2 haftada acilir hesabin gelirinu cok ucuk kacik yazma

Yeni Üye2 yazı
Türkçe destek var mı telefonda ? Bankaya değilde notere onaylatsak oluyormu ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye351 yazı
türkçe destek yok alamanlar mikroptur o konuda konuşmazlar dene şansını bize "çalıştığınız bankaya onaylatın" dediler bizde anlam veremedik neden böyle istiyolar ama olmadı çakma bi mühür yaptır matbaanın birine vur gitsin kardeş