Ben çifte vatandaşım hem türkiye hemde amerika vatandaşıyım. amerikayı pek sevmeme karşı amerikada iş yapmayı düşünüyorum. elimde 0ytl ile 300.000 ytl arası sermaye var. nasıl derseniz babam bana sağlıycak bu kadar parayı. 20 yıl sonrada ödemiş olmam gerekiyor. amerikada iyi maaşla çalışabilecek birçok iş var ama ben türkiyeyi pek unutmayıda düşünmüyorum. vatanım amerika değil türkiye çünkü.
bu başlığı açmamdaki sebep ise eğer siz türkiyede bir fabrika felan yada ihracat yapılabilecek ne üretirseniz onun ihracatını yapmayı düşünüyorum bikaç firmayla anlaştım ama ordan kazandıklarım beni zor doyurur. onun için eğer varsa sizden yeni kurduğunuz fabrikanın ürünlerini ihraç etmek isterim. hem siz kazanırsınız hemde ben
gerçi akp hükümete geldiğinden beri ihracat gittikçe düşüyor ve yapmasıda zorlaşıyor ama neyse şikayet etcek değiliz
yorumlarınız için şimdidden teşekkürler.
ve bide bişey daha var babam amerikya gitme kal türkiyede hukuk oku diyor. ama ben ticareti kafaya koydum. sizce amerikaya mı gitmeliyim, sevmediğim meslek olan avukat mı olıyım yoksa baba desteği olmadan ticarete mi dalıyım.