Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Karton , Teneke, Plastik Toplama İşi. .

BaşlatanhemperiTarih23/04/2011 10:01:56Yorum3

İlk mesaj
Üye508 yazı
Arkadaşlar merhaba;

Geri dönüşüm işine girmeyi düşünüyorum, kartonla bu işe başlamak istiyorum, aracım depom yeteri miktarda sermayem var, marketlerle mağazalarla konuşup çöpe attıkları kartonları toplamak ile bu işe başlamak istiyorum, belli bir miktara ulaşıncada ***ürüp satarım diye düşünüyorum, sizce bu işe nerden nasıl başlamalı avantajları ve dezavantajları neler, özellikle bu işi yapan kişiler varsa düşüncelerinden yararlanmak isterim..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye508 yazı
.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye762 yazı
Karton veya kağıt işini iyi planlamak lazım.Kendi yaşadığım ilde defalarca gözlemledim.Esmer vatandaşlarımız ve eskiciler sabah saat 4 civarında şehrin belli noktalarında ilk önce toplu malzeme bulunan yerlerden malzemeyi alıyorlar daha sonra da mahalle ve çöplerden.Bu adamlar yıllardır bu işi yapıyor.Hurda işinde olanların durumu daha ilginç.Onlar da aynı saatlerde işe başlıyorlar ve gün içinde 200-300 liradan aşağı para kazanmıyorlar.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye11 yazı

Eğer gerekli sermayen varsa metal malzemelerin geri dönüşüm ocaklarını kurabilirsin.....yani hurdadan metal elde edebilirsin.müthiş ve karlı iş.fakat deneyimli bir makine mühendisiyle mutlaka irtibata geçmen laızm
mb

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Mühendis