smcyln
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - UmT Türkiye deki üreticilerin ticarete atılmak isteyen arkadaşlarımızın genel sorunu ve işlerimizin çoğununun ne yazık ki geleceğinin olmamasının sebebi bu pazarlama üretim kolay demiyorum fakat pazarlama olmadan üretim bi işe yaramaz sen malını her türlü üretirsin basarsın parayı kurarsın tesisini geçirirsin en kral çalışanı profosyonelini üret ürette kime satcan hangi ülkede yaptığın önemsiz farketmez ama önce bu işlere girmeden bi pazarlama ekibi oluştur profosyonel olsun hedef kitlen avrupa ise dış ticaret uzmanlarıyla çalış dil bilen insanlarla çalış sonuçta sen bu malı fabrikanın önüne koyup satmıcaksın ya da işporta da yapmayacaksın rakiplerini onların fiyatlarını herşeyi araştır yazık parana anlamam bu mobılya işinden ama mantıken üretimi falan sermayesi az olmasa gerek inşallah güzel bi marka olarak görürüz seni kardeşim |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - omatk selam arkadasim suan da türk mobilyalari avrupa ve dünya da rovansda hem italyan mobilyasina gore ucuz hem de saglam... sana su sekilde yardimci olurum suan da fransa hollanda ve ispanya arasinda gidip geliyorum cünkü pazar arastirması yapiyorum ve benim aklimda olan ve ciddi anlamda düsündüğüm bir sektor mobilya sektoru... sana bu konuda yardimci olurum ulas bana onurtangur@gmail.com |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - smcyln
|