İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sizce Nasıl Bi Fikir. . . !!!
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumE
Yeni Üye79 yazı
E
Üye196 yazı
eses_serdar
U
Üye173 yazı
güzel fikir kar ortaklığıyla yapman bu işi kazanamasanda çok bişey kaybetmıceksın dene derim.ayriyaten öğrenci kenti sonuçta bence üniversitelere öğrencılere yönelik şöyle bi işte yapabilirsin öğrenci sonuçta hangısının evınde çamaşır mak. ütü var broşür bastır dağıt üniversitede kantinlere falan as işte yap reklamını ögrencılerın oldugu yerde atıyorum çamaşır yıkama ütüleme 2 lira bi öğrencı haftalık 10 tane çamaşır getirse 20 lira böyle 10 öğrenci bulsan 200 lira haftalık güzelce poşetle vs. yap ver ben ınanıyorum 10 degıl 100 tane bıle bulursun müşteri o arkadasına o arkadasına der en fazla maliyetinde annene babana mahçup olmazsın elektriği suyu ödersın vergisi yok harcı yok hiç bişeyi yok tek sermayen broşür yaptırıp bastırmak ve müşteri toplamak aylık üyelik sistemiyle çalış
Umut Karagöz
E
Yeni Üye79 yazı
E
Yeni Üye79 yazı
@UmT fikrin için teşekkürler biraz daha detaya indirirsen fikrini sewinirim saygılarımla
A
Yeni Üye6 yazı
25/03/2011 : 14:14:22#6
Web sitesi
Alıntı
Yapabiliyorsan kendi başına yapmanı tavsiye ederim. Kar ortaklığı akıl karı değil. ayrıca insanların mısırdan sıkıldığından bahsetmişsin yorumunda, bundan da belli bir süre sonra sıkılacaklarını unutma. Neden; Hedef öğrenci kitlesi ise mutlaka belli bir süre sonra öğrenci bundan da sıkılır. Ayrıca Hedef kitlen genç öğrenci kesimi olmamalı sadece. Daha küçük yaş gruplarını da düşünerek para kazanabileceğin bir iş olmalı bence. Yöne de fikrine saygı duyuyorum, başarılar dilerim.
Şeref ANARSAY
A
Yeni Üye6 yazı
25/03/2011 : 14:16:55#7
Web sitesi
Alıntı
aklıma bir de şu geldi, 30-40 m2 bir dükkan tutarsan eğer, en az üç dört kalem ürün koyarsan daha mantıklı olmaz mı sence. Boncuk Dondurma, Çubukta Patates, Pizza gibi mesela. Sayıları kısa zamanda artırmak senin elinde. Örneğin kışın Boza da koyabilirsin, Karakediyle anlaş mesela...
Şeref ANARSAY
U
Üye173 yazı
boncuk dondurma 10.000 dolar karşılığında franchise veriyor standını kuruyor 0 dan sana teslim ediyor.ewre89 fikrimde detaya indirilcek bişey yok işte önce evinde yıka ütüle poşetle ver öğrenciye zamanla para kazandıkça dükkana geç 2.el 2-3 tane çamaşır mak...3-5 tane ütü taş çatlasın 1000 liraya mal edersin sonra azimle çalışırsan cok guzel paralar kazanırsın ilerdede başına bi kadın geçir dükkanın sen keyfine bak onun dısında bi fikir daha veriyim eger bu boncuk dondurma patates mısır falan dusunuyorsan sanırım öğrencının asıl yogun oldugu üniversite büyük olan bildiğim kadarıyla anadolu üniv. rektörlükle iletişime geç dilekçe falan ver kampüsün içinde stand şeklinde bişey yapmaya çalış kiranı ver..20.000 lira kadar paran varsa git kampüsün içine eğlence merkezi tarzında bişey kur trambolinler var 3-4 lüsü 5mılyar falan git 3 tane de pes koy çadır sistemi yap cok guzel paralar kazanırsın emin ol son verdıgım fıkır tutar bence fakat sermaye lazım biraz 20 mılyar kadar işte kolay gelsin
Umut Karagöz
E
Yeni Üye79 yazı
@anarsay dükkan açma prosedürleri algısı vergisi kirası elektriği felan bu iş için biraz fazla diye düşünüyorum dükkan kiraları malum bide yerimizin işlek olmasını göz önüne alırsak bu işin bunları kaldırcağını düşünmüyorum görüşüne saygı duyuyorum teşeekkürler...
E
Yeni Üye79 yazı
F
Yeni Üye78 yazı
27/03/2011 : 01:28:38#11
Web sitesi
Alıntı
çubukta patates bardakta mısır vs stand işleri uzun vadede bişey kazandırmıyor malesef sen başlıyorsun gören kuruyo bi bakmışın heryer stand olup çıkıyo benim sizde eskişehirdesiniz sanırım aklımda bir iş fikri var 16 tl ye mal ettiğim ürünü 40 tl gibi bir bedelle satmayı düşünüyorum pazarım çok geniş 2 aylık süre sonunda hedefim 100 adet satmak yatırım sermayem 150 tl ewet mantıklı değil değilmi altyapıyı oluşturuyorum şuanda en kısa zamanda tekrar başlık açacağım buraya
ben eskişehirdeyim farklı illerde olupta görüşmek isteyen olursa özel mesaj ile ulaşabilir
not: yatırımı ben yapacağım sizin cebinizden çıkan olmayacak sizde kendi ilinizde uygulayabilirsiniz yada beraber çalışırız her iş için komisyon alırsınız
ben eskişehirdeyim farklı illerde olupta görüşmek isteyen olursa özel mesaj ile ulaşabilir
not: yatırımı ben yapacağım sizin cebinizden çıkan olmayacak sizde kendi ilinizde uygulayabilirsiniz yada beraber çalışırız her iş için komisyon alırsınız
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz