6 ay önce işletmesini başlatmış olduğumuz halı saha işyerimizin 3 katlı sosyal tesis-kafe kısmını faaliyete geçirmek üzere çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız.
öncelikle halı sahamızda birinci sınıf malzeme kullandığımızı ve sahanın ebatları olarak bölgemizde en büyük ve tercih edilen tesis olduğumuzu belirtmek istiyorum. soğuk ve çetin geçen kış aylarında hafta içi akşam 18 den gece 01 e kadar, cumartesi pazar günleri de günde 8 ile 10 saat arasında değişen abone sayısına ulaşmayı başardık.
şimdi havaların ısınması ile birlikte sosyal tesis binamızında tadilatını tamamlamak üzere çalışmalarımız başladı, 1,5 - 2 ay içerisinde faaliyete geçirmeyi planladık.
sosyal tesislerimiz 3 katlı olmakla birlikte giriş ve ikinci katı ilk etapta faaliyete geçirmeyi düşünüyoruz.
Lig tv, tavla, okey, masa tenisi, bilardo koymayı, büfesini kurmayı düşünüyoruz.
gündüzleri ölü saat diye tabir ettiğimiz zamanlarda yaz okulları ile doldurmak amacındayız ancak bunun için nasıl bir tanıtım yapmalı ve adımlar atmalıyız?
futbol turnuvası düzenleme fikrimizi nasıl faaliyete geçirebilriz?
Aramızda işletmecilikte tecrübeli, halı sahalarda spor yapan, işletmecilik yapan, vizyonu geniş olan bir çok arkadaşımız var. Sizlerden ricam bölge gençlerinin sosyal hayatını canlandıran, kendilerini rahat hissedecekleri, uğrak yerleri olarak görecekleri bir sosyal ve spor kompleksi hedefimize ulaşmamız için yapmamız gerekenlerle ilgili (reklam, faaliyet, davranış, hizmet vs..) öneri ve tavsiyelerinizle bizi aydınlatmanız.
hepimize işlerinde başarılar diliyorum.