İstanbul Bakırköy' de bebek giyim mağazası açma planımız var. Çeşitli ürünleri toparlayıp, kaliteli, 20-25m2 civarında bir mağaza ile sektöre girmeyi düşünüyoruz. Gerekli masraflarla ilgili bir plan yapıp belirli bir bütçemiz var.
Mağazanın %60 ı dış mal geri kalan ise kendi oluşturacağımız marka-ürünlerin oluşturacağı şirin bir konsepti olacak. (GAP kids örnek alınabilir)
Bundan hareketle sizin düşüncelerinizle mağazanın iş yapabilmesini hangi kriterler etkiler. Masrafları ve kazancıyla minimum nasıl bir kar oranıyla bebek magazası acmaya deger. Belirttiğim metrekarede kac tane ürün sergileyebilirim.
Ayrıca şimdiden fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederken; düşündüğümüz mağazada satmak üzere bu %60lık bülümü oluşturacak kaliteli toptan alım yapabileceğimiz ürünler aramaktayız. Beraberinde basic ürünler de değerlendirebiliriz. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyoruz.
Saygılar