Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir Çeşme

BaşlataniskataTarih09/03/2011 02:27:30Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhabalar çeşme çarşısında 80 metrekare bir dükkanım var 30 .000 tl gibi bir fiyata kirası var ne iş yapabilirim bayilikmi alsam yoksa serbest satış yapan kendime ait bir isimlemi çalışsam iş fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye54 yazı
Daha önce ne iş yapıyordun bu dükkanda? Dükkan senin değil ve anladığım kadarıyla senelik 30.000 TL. kira veriyorsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
daha önceden kiraydı şimdi boşta senelik kirası 30,000 tl daha önce tuafiye işinde çalıştım tskler.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye13 yazı

sana enerji tasarruflu ampül bayiiligi verebilirim.
hem avrupa ürünü, hemde daha henüz türkiye piyasasina girmis degiliz.
istersen ürünü bir incele.
www.tcpi.eu
Tuncay Tasocak (Finco Gruppe)

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Yöneticilik
Yeni Üye85 yazı
insanlarla uğraşmak zor bence al kira gelirini bak keyfine:)bende esnafım ama bıktım mekanımı devredip arabmla yorucu olmayacak bir iş yapmayı düşünüyorum..bende fikirlerinizi bekliyorum yeşekürler başarılar..
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye42 yazı
nezih ve temiz mandıra veya şarküteri tarzı biyer açabilirsin.çevren varsa sana yöresel gıda ürünleri temin edebilecek kişiler tanıyorsan gir derim bu işe.malum çeşme yaz kış hareketli olur ve müşteriside zengindir..önce yoğurt peynir tavuk v.b ile işe girersin sonraları sucuk pastırma helva v.b lüx gıdaya girersin.izmirde tereci gıda vardır bilirmisin bilmiyorum onun tarzı bişeyler yap derim...yerin müsaitse yazında 3-5 masa atar kahvaltı verirsin...her türlü büyütürsün.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Çarşı içinde hareketli bir caddedeyse Naturel gıda ürünlerinin hepsini satabilirisin... Son dönemlerde naturel ürünler iyi iş yapıyor bence incele araştır güzel kazanırsın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf