Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Fikri Burda !!!

Başlatanbulut22Tarih10/03/2011 22:59:43Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye81 yazı
İlk olarak herkese hayırlı kazançlar ve iyi günler.uzun zaman sizler gibi ne iş yapsam diye bu siteyi ve birçok başka siteyi takip etmekteydim,ve bundan 4 ay önce piyasada fazla kişinin yapmadığı bir gıda ürünü tespit ettim ve bu ürünün satışını yapmaya karar verdim.
Dokuzeylül üniversitesi 2 yıllık mobilya dekorasyon mezunuyum 2sene önce askerlik görevimi bitirdim.6ay öncesine kadar başvurmadığım özel sektör kalmadı ama sonuç malumunuz kriz ve işsizlik.4ay önce bir arkadaşımın önerisiyle Tekirdağ’ın Meşhur peynir helvasının toptan satışına başladım.

.kısaca geçiyorum sıkmak istemem anlatmamın nedeni işin büyüklüğü ve bizzat canlı örneği olmamdır.sonucunda ilk bir ay satışlarım çok düşüktü ümitsizliğe kapıldım olmaz falan diye düşünmeye başlamışken yavaş yavaş işlerim artmaya başladı şu an hala bu işe devam etmekteyim ve aylık ortalama 1,500 kg ürün satışıyla yaklaşık 3500TL kar eden bir işletme oldum.aylar önce işsiz olan ben şimdi Allah'a şükür ailemi geçindiriyorum .Şimdi iş konusunu anlatıyım.

arkadaşlar ben istanbul piyasasında bu işi inanın sadece restoranlara çalışarak yapıyorum.Borçlarım var ve yavaş yavaş ödemeye başladım 2.bir araç alarak birde bir eleman alarak daha geniş çaplı satışa başlayacağım(başka ürünler ekleyeceğim).Amacım özellikle Trakya dışında kendi işini yapmak isteyen ya da ek iş yapmak isteyen pazarlama ikna kabiliyetlerine güvenen biraz param olsa bi iş yapsam diyen ve ufak sermayesi(500-1000 tl) olan olmayan tüm arkadaşlarla bu işi yapmasını öneririm.Bu işin sabit yatırımı yok vergisi yok kirası yok elektrik su çalışan kira gibi hiçbir sabit gideri yok(ilk başlangıçta yok tabii) ve detaylarını ilgilenen arkadaşlara msn den iletirim.

risk sıfır ve tamamen sizin kapasitenize bağlı.İster ek iş olarak yapın ayda 200 kg ürün satın isterseniz sadece bu işi yapın ayda 1000-2000 kg ürün satın inanın kazandığınız paraya siz bile şaşıracaksınız.Ve arkadaşlar en az şu kadar alacaksınız bu kadar almanız lazım gibi hiçbir şart yok! alın 5 - 10 kg deneyin bakın oluyormu olmuyormu.yapamazsanız emin olun 5/10 kg komşulara bile bir günde satarsınız ben ürünün ilk geldiği gün öyle yapmıştım:)komşulara ve akrabalarıma sadece 2saat içinde 10 kg sattım:)

kısacası hesap şu 10 tane restoran kafe yada pastaneye verseniz 2kg yapar 20 kg günde ,ayda 20 gün alsalar 20 x20 =400 kg ortalama kar oranı 2,5-3 tl kg ‘de oda yapar 400*2,5 =1000 tl.Verdiğim rakamlar inanın çok düşük ve komik rakamlar inanın çok daha fazlasını satabilirsiniz bu size kalmış.

Ben bu işi bulunduğum yerde yaparım diyen arkadaşlara faydamız dokunursa ne mutlu,
İsteyene üreticinin bilgilerini vereceğim gerisi size kalmış.ben sadece kendimden örnek verdim illa ki bu ürünü deneyin demiyorum ayrıca farklı niş bir ürün bulup onuda deniyebilirsiniz..
İlgilenen kişiler özelden yada msn den bilgi alabilirler.

atagidaltd@hotmail.com

Herkese hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Yeni Üye31 yazı
Tebrik ediyorum...
bulut22 detaylı bilgilendirmeyi mail atarsan sevinirim teşekkürler

srknkaradogan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı

Bulut22 .. Bu üründen siparisim olacak İstanbul Avrupa yakasındayım ..
Numaranı ve adresini bildirirsen daha sağlıklı iletisime gecmis oluruz..

0536 916 64 34
Türkiye'nin En Ucuz Reklam-Tanıtım Malzemeleri Satıcısıyız..Arayın,kataloglarımızla gelelim. www.benerreklam.com- benerreklam@mynet.com - 0212 534 84 31 -0536 916 64 34- 0543 266 97 47

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye81 yazı
Bilgi isteyen arkadaşlara bilgi yollanmıştır.

Yeni Üye81 yazı
Bilgiler gönderilmiştir.

Yeni Üye1 yazı
merhabalar bulut22 firma yetkilisini aradım bana şu an helva üretmediğini bu işi bıraktıgını söyledi siz su an nereden alıyorsunuz bana firma ismini ve telini verirmisiniz,ayrıca sizin şu an bu işe devam edip etmediginizi de bilmiyor,bana bu konuda bilgiler verirseniz sevinirim ayrıca benimde üretimini yaptıgım bu işin içinde pazarlanacak bağzı butik ürünlerim var size bu konuda yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye66 yazı
kolay gelsin burda yazmış oldugunuz 532 li hattın sahibi benim bu konuyla alakam yok diyor tam olarak tekrar tel yazarmısınız

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler ve iyi niyetiniz için teşekkürler. Fethiyede yaşıyorum,burada yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Banada numune ve daha detaylı bilgi verirmisiniz lütfen. Nakliye, alış ve satıs fiyatları vb.
efsunhulya@hotmail.com Teşekkürler
Hülya ERGİN

Yerleşim Türkiye / Mu?la FethiyeMeslek Ymalat
Yeni Üye79 yazı
slmlar bende ürün numunesi almak istiyorum detaylı bilgiyi özel mesaj olarak atarsanız sevinirim iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci