Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pamuk Şekeri Pazarını Nasıl Genişlete Bilirim

BaşlatanfidayetTarih08/03/2011 13:55:44Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye76 yazı
BUNDAN 4 AY ÖNCE PAMUK ŞEKERİ İMALATI YAPMAYA BAŞLADIM AMA KENDİME HEDEF OLARAK BAKKALAR VE KURU YEMİŞÇİLERE VERİYORUM İMKANLARIM KISITLI OLDUGU İÇİN YANLIZCA YAKIN ÇEVREMDE 150 NOTKAYA VEREBİLİYORUM BU İŞ NASIL GENİŞLETE BİLİRİM YARDIMÇI OLURSANI ÇOK SEVİNİRİM

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye683 yazı
Çocukların renk dünyasını dikkate alıp, her renkten pamuk şekeri üretin...
Hatta kalıp yapabiliyorsanız, hayvan figürü içeren şekerler üretin.
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Üye515 yazı
Merhabalar,
gıda imalat sektöründe çok fazla satış noktası yakalamak daha çok ürün üretip dağıtmak asıl amaç değildir.
Asıl amaç ürettiğiniz gıdanın son müşteri yani tüketici tarafından alınmasını ve tüketilmesini sağlamaktır.

Çünkü tüm gıdaların bir son kullanma tarihi vardır.

Bence üretiminizi arttırmanın tek yolu ürünlerinizi daha çok aracı satıcıya dağıtmak olmamalı.
Ürünlerinizi tükettirin.

Mesela 1000 paket pamuk şekeri üretin 100 markete dağıtın.
Son kullanma tarihi geçmeden tüm şekerler satılsın birdaha siparişler verilsin.

5000 paket pamuk şeker üretip 500 markete dağıtıp
bunların 2000 tanesini geri topladığınızda bu işin para kazandırması konusu muallakta kalır.
Çünkü bu direk maliyeti etkiler.

Peki nasıl tükettireceğim ben bu ürünleri dersen.
Reklam derim. Başka yolu yok.

Bunun birkaç yolu var. Daha önce denenmiş başarıya ulaşılmış tükettirici reklam yollarından bahsetmemi isterseniz,
buradan yardımcı olmaya çalışırım.

SAygılar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye173 yazı

Pazar araştırması yap stand yaptırt kendi markanı yaratabılırsın zamanla bu marketleri vs. etkıler ve iş almanı sağlayabilir avm lerde şeker standlarına vermeye çalış pastanelere verebılırsın vs. vs. ama işinin devamlılığı için git bi pazarlamacı ile anlaş yanı senın elemanın olmasın yüksek malıyetlı olur ama ürünlerini ver toptan marketlere kendı bakkal tanıdıklarına versın kardan pay ver emın ol toptancı pazarlamacıları bu işe zıplar kar dan pay ver adam senın yerıne satsın .
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye76 yazı
Arkadaşlar zahmet çekip yazdıgınızdan dolayı çok teşekür ederim bahsetikleriniz çok mantıklı inşallah dediklerinizi tek tek uygulamaya başlıycam allahın izniyle iyi olacak
Daha önce denenmiş başarıya ulaşılmış tükettirici reklam yollarından bahsederseniz tecrübelerinizden ve bilginizden faydalanmış olurum (erokas)

SAYGILARIMLA
f.s

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye172 yazı
bunu yapan bir firma var yılmaz pamuk şekeri diye internet sitesini inceleyebilirsin yalnız patenti onda diye biliyorum canpamukşeker.com
semih

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye76 yazı
Patantinin Canyılmaz da oldugunu biliyorum kendileri ile görüştüm bayilik yapmak istedim ama Cok yüksek fiyat söylediler bundan dolyı kendim yapmaya karar verdim bunun bir zor yanı saglık bakanlıgı oldu onuda çok şükür halettim rütün inceleme ve ölçümleri sürüyor ama imalata iznini aldım bir barkotlama işlemi kaldı oda iki haftaya kadar işlemleri bitecek. Yani patantleri onda diye ben üretim yamamam anlamına gelmiyor onlar pamuşseker diye patentlemişler bende ''şirinşeker'' diye patente gidicem inşallah
f.s

Üye172 yazı
hayırlı olsun imalata başladığınızda görüşelim bizde sizin bayiniz olabiliriz
semih

Yeni Üye76 yazı
(semihefe) ''inşallah'' şu anda üretim ve dağıtım yapmaktayım ama marketlere girmek için barkot beklemekteyim bütün hepsi tamamlansın ''inşallah'' olur. Sizde galiba gıda işi ile ugraşıyorsunuz
f.s

Üye172 yazı
evet ben batı karadeniz bölgesinde bayiliklerim var gıda toptancısıyım her türlü teklife açığız
semih

Yeni Üye43 yazı
Pamuk şekerin ambalajı, gramajı, aroması konusunda bilgi verebilirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye29 yazı
Merhaba üretim yapan sayın arkadaşım
Hangi şehirdesiniz?sattığınız ürünler ambalajlımı birde
bakkal veya marketlerden hiç iade oluyormu satılmadı gibi?

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Yeni Üye18 yazı
arkadaşlar pamuk şekeri imalat izni vs.resmi işler zormu masrafı varmı.birde pazarlamasını yaparken aractamalın yerleştirimesi sevkiyatı nasıl yapılıyor herhangi bir stant veya başka bir sistemi varmı .Bigi verirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Üye164 yazı
bende satmayı düşünürüm maliyetı nedır nasıl ulaştırabilirsınız.. uygun fıyat verırsenın ... ahmetdurgutlu54@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye9 yazı
Sakarya da Lolipop şeker sosyete şeker ürünleri üretimi yapmaktayız ilgilenen arkadaşlar Türkiyenin tüm illerine ürün gönderebiliriz. İrtibata geçebilirsiniz
CANDY STAR LOLİPOP
0 505 775 99 57
ŞEKERSAN ŞEKERLEME

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Üye711 yazı
bütün il genelinde okul yakınlarındaki bütün bakkal market gibi yerlere dağıtın bence

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
lolipop ve dökme şeker imalatı yapmaktayız. karlı ve sirkülesi iyi olan bir iş. ilgilenen arkadaşlar irtibata geçebilir.
ALTIN ŞEKER
Lolipop Şeker
0 533 251 74 64

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
altın şeker kardeşim lolipop ve dökme satış hakkında detdaylı fiyat bilgi verirsen sevinirim.....

email:hayal_gozlum_21950@hotmail.com adresten bana ulaş lütfen

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er