Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Merhaba Batmiş Birine Ne Tavsiye Edersiniz.

BaşlatangrandeTarih07/01/2018 01:35:54Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye66 yazı
Merhaba 9ay önce ankara etlikte dönerci açtim ve bu ay itibarı ile battım. Tam 40.000tl batırdım dükkana kilidi vurdum ve devrediyorum elimde 20.000tl para var ben bununla ailemi nasıl geçindirebilirim.fikir bekliyom
herşey güzel olacak

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye518 yazı
Merhaba; size iki sorum olacak;
1) Pazarlama yeteneğiniz ve çevreniz var mı?
2) Aracınız var mı?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye407 yazı
tavsiyem bir süre ücretli bir işte çalışıp kafa dinlemeniz olacaktır... acele etmeyin...
iyi bir girişim fırsatı bulduğunuzda daha enerjik bi şekilde harekete geçersiniz...
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye170 yazı

sizinle aynı akıbeti paylaşan biri daha vardı. bir işletmede garson olarak çalışırken ben de kendi iş yerimi işleteceğim diyerek bir lokanta açmıştı ve maalesef fazla dayanamadan iflas etmişti. bana söylediği 150.000 TL batırmıs. Şimdi bir lokantada döner ustalığı yapıyor. sizin de ustalığınız varsa girin bir yerde çalışın bu zamanda iş yeri açmak pek mantıklı değil..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - grande
Merhaba 9ay önce ankara etlikte dönerci açtim ve bu ay itibarı ile battım. Tam 40.000tl batırdım dükkana kilidi vurdum ve devrediyorum elimde 20.000tl para var ben bununla ailemi nasıl geçindirebilirim.fikir bekliyom

Öncelikle neden battiniz Nerelerde hata yaptınız bunları düşünün takkeyi önünüze koyün ve hatalarinizla yuzlesin Eğer fırsat bulursanız bizede anlatın
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
hocam elinizdeki paranın 6/1 ile yapabileceğiniz dropshopping tavsiye ederim batma riskiniz yok gideriniz yok sadece kar odaklı bir iş şuan elimde hiçbir mesleğim yok yazılım bilgim dışında ve ciddi rakamlara ulaştığımı söyleyebilirim o tarz dükkanlar açıp düşük karlar işletmek açıkcası manasız geliyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret