Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Polonyada Yeni Yatirimlar

BaşlatanSectionTarih02/03/2011 11:11:10Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
10 senedir Polonyada faaliyet gosteren Turk yatirimcisiyim. `99 ODTU Mimarlik mezunuyum. Su anda firmam eylence sektorunde faaliyet gostermektedir. Ama daha ciddi ve egitimimi kullanabilecegim yatirim arastirmalari yapmaktayim. Ciddi onerilere acigim. Saygilarimla...

Yerleşim Polonya / VarsovaMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye38 yazı
Merhaba, firmamiz polonyada market raf sistemleri magaza dekorasyonu ve diger islerle ilgili isler yapmak istiyor,bu konuyu dusunurseniz lutfen yazisalim.Selamlar Ozcan Altunkas
rafex@abv.bg ozcansofia@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Section merhaba,

Mermer, traverten ve krom konusunda yardım edebilirim. Amerikadan sonra avrupa pazarına da girmek istiyorum.

Eğer düşünürsen bu ürünleri avrupaya pazarlayabiliriz.

Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye12 yazı

sayin `gokalpi`, eger urunlerinizle ilgili detayli ve fiyat gonderirseniz arastirma yapabilirim. Tesekkurler...
secguven_52@yahoo.com

Üye335 yazı
eğlence sektörü derken,
hangi alanda,
ne iş yapıyorsunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye45 yazı
eylence sekterü derken **acaba luna park mı işletiyosunuzz yoksa pavyon mu işletiyosunuz merak etim
mm

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye12 yazı
kafe-bar aciyor ve isletiyorum..

Yeni Üye12 yazı
Varsovada 3 tane, Torunda 1 tane var.

Yeni Üye12 yazı
Su ana kadar hep kendi adimiza actik, mantikli bir franchasing teklifi gelmedi. Acilacak mekanin yeri, buyuklugu ve konseptine bagli olarak gerekecek para miktari degisir.

Yeni Üye71 yazı
selam üstadim ben sana orada ic camasiri parti mali piyasasi ne alemde diye sormak istiyorum sindi belki diyeceksin kardesim ben gastronomum sen bana neyi soruyorsun :) ama sormaktan zarar cikmaz diye düsündüm saygilar basarilar dilerim

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
Tahmin ettiginiz uzere o konu hakkinda hic bilgim yok... Kolay gelsin.. Saygilar.

Üye252 yazı
www.kasip.kz burdaki eglence projelermizi degerlidire bilirsiniz. ruscaniz varsa rusca sayfa mevcut. turkce isterseniz www.kendifilmindeoyna,net sitesinen projeye baka bilirsiniz, 5d sinema anahtar teslimi de yapilir.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf