S.A Hemşerim. Bende bursada yaşıyorum. Senin gibi iki yıl önce 30.000 le ne yapa bilirim diye yola çıktım. şimdi 30 liram var. girmediğim iş kalmadı işletmecilik ,pazarlama,vsvsvs. Bunları sana yazıyorum ki bir başkası aynı hataya düşmesin. Belli ki saf ve temiz birisin. hayallerininde olduğunu tahmin edebiliyorum. ticaret bilen kimse elimde şu para var ne iş yapayım demez. Çünki? Bu slogan Elinde şerbetle arı kovanında dolaşmaya benzer. her arı elindeki şerbeti alıp bal yapmak için ben en iyiyim diye büyük vaadlerde bulunur kanma.Sana tavsiyem paranı göm,sesizce araştır,bilenleri dinle aklına ve ruhsal zekana danış, önceden edindiğin tecrüben varsa eşleştir, en güzeli bildiğin bir işi yap,daha fazlasını istersen bildiğin işi geliştir,bilmediğin işte daha fazla elde edemezsin hepsi gider. en kestirme yol bildiğin yoldur(uzun olsa bile) Becerebildiğin kadarına razı ol ve şükret çünki nasip budur. Kusura kalma hadim olmadan biraz fazla ahkam kestim. Herkez benim düştüğüm hatalara düşecek diye bir şey yok. HATALAR insanların cesaretini yok etmez ,Aksine tecrübe vererek daha çok cesaretlendirir. Sana şans degil Akıllı olmanı temenni ederim.İnşallah karşına da akıllı ve vicdanlı çalışkan kişiler çıkar.