Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dönerci Üzerine

BaşlatanmysoulmateTarih02/10/2009 03:03:16Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Herkese merhabalar arkadaşlar,
Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ve askerden geldikten sonra ticaretle uğraşmak istiyorum. Cadde üzerinde çok işlek bir yerde dükkanımız bulunmakta kirada dönerci olarak tavuk artı ayranı 1 buçuğa satıyor tahminime göre günde 20 25 kilo arası tavuk takıyor. Tahminen 5 kilo civarıda et takıyor. Açıkçası ilerde dükkanı ben devralıp devam etmeyi düşünüyorum.

Sizce bahsettiğim rakamlarla karlı bir iş olur mu? Bu konuda bilgisi olan tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum

Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye22 yazı
Kardeş yere sağlam basmak istiyorsan kişisel tecrübemle sabit KOSGEB in bir iş planı formu var onu doldurmaya başla zaten soruların cevabı kendiliğinden gelecektir.Oradaki maddelerin içerisinde diğerlerinden farklı olarak ne yapacasınız diye bir soru olacak.Bence döner ustası yerine Avrupada satılan elektrikli döner kesme bıçakları var ve ustanın maliyetini öneli ölçüde düşürmektedir.Hatta ustaya gerek bile kalmaz.

Yerleşim Türkiye / sakaryaMeslek Muhasebe
Yeni Üye4 yazı
6 ton antep fıstığı satılacaktır ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen çanakkale ayvacık şap köy ürünü yüksek kalite yeşil içli kabuksuz bir ürün bana mustafaeren7@hotmal adresinden ulaşabilirsiniz
mustafaeren

Yerleşim Türkiye / Çanakkaleayvacyk ?ap KöyMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye40 yazı

Dükkanınızdaki kiracıyı çıkartıp, onun işini yapmanız hiç ama hiç hoş bir davranış olmaz.

Üniversite eğitimi alan birinin dönerci açmayı düşünmesi de oldukça entrasan.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
bence üniversite mezunu bir kişinin 800 900 ytl maaşla çalışması daha enterasan sizce de öyle değilmi dof2370 ülke şartları böyle olunca mecburen böyle şeyler düşünüyor insan. Kiracıya gelince kiracıların devamlı dükkan devredip 30 40 bin ytl yi mal sahibine hiç haber vermeden cebine indirmesi hoş bir davranış mı? Sonuçta kendi dükkanım var ve burda iş yapmayı düşünmem çok normal bir davranış olsa gerek dönerci sadece bir fikir benim düşündüğüm kiracınınkinden daha değişik bir konsept onu çıkartıp aynı dükkanı açacak değilim. Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye1359 yazı
döner / kokoreç / fastfood / börek /poğaça kahvaltı evi vs vs

temiz, güzel bir dizayn.. rekabetçi uygun fiyatlar ile aç kalmazsın..

" ACIKAN VAR MI ? " büyükçe bir tabelaya da şık gider.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er