Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hobi Ve Ek Gelir

BaşlatanhobiTarih27/02/2011 21:07:51Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar
Ben fabrikada çalışıyorum iş dışında çok boş vaktim var ve bu boş geçen zamanları evimde hem hobi hemde ek gelir amaçlı olarak iş yapmak istiyorum hertürlü fikir ve önerilerinizi bekliyorum genel olarak tekstil üzerine yoğunlaşıyorum bu konuda bana yardımcı olacak önerilerinizi bekliyorum.
Şimdilik hobi ve ek gelir olarak düşünüyorum ama ileriki yıllarda tamamen bu iş üzerine yönelmek istiyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye147 yazı
ahşap oymacılığı kıl testere ile falan bişeyler yapabilirsin nette araştır örnekleri çok onlarıda eşe dosta satabilirsin. yada bi dükkanla anlaşıp yaptıklarını orada sergileyebilirsin.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
teşekkür ederim fakat bu işi ileride büyütmek şirketleşmekten ziyade sadece hobi olarak devam ettirebilirim ama ben hobi olarak başlamak ve ileriki yıllarda büyütmek şirketleşmek istiyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye147 yazı

tamam bunuda büyütebilirsin mesela ahşap cnc alıp seri üretimle anahtarlık gibi ahşap materyaller yapabilirsin.
ahşap üzerine yapacağın için ahşabı tanıdınmı sorunun olmaz ucu bucağı olmayan bi sektör ahşap..
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf