Selamlar, Ben Antalya'da yaşıyorum, avukattım bıraktım, tarım ve hayvancılığa yöneldim. Bu bölgede güzel fidecilik yapılıyor, ayrıca yeni tropik bitkiler üretmeyi düşünüyorum. Bu site de bu konuda bazı yazılarım var tarım bölümünde özellike kudret narı yetiştiriciliği ve işlemeciliği ve seracılık alanında yenilik getirecek çalışmalarım var. Şuan bunlar henüz türkiye de uygulanmaya başlanmadı tam anlamıyla ancak projelrimi uygulamak için ben bir tarım bölgesinden yer kiraladım hem de içinde çiftlikte yaşamaktayım. Bu yerde hem üreti,m hem de diğer çiftçilere örnek olarak sera kurulumu ve yeni sistemimi geliştirerek onlara gözleriyle ürün miktarındaki artışı ve kaliteyi ve hızı göstereceğim inşallah. Ayrıca bıldırcın üretimi yapıyorum şuan küçük çapta. ilgilenirseniz sizinle çalışabiliriz ben de çünkü kendime sermaye ortağı aramaktayım. Antalya'nın iklimi çok güzel burada arılar da yılın neredeyse 10 ayı çalışıyor arıcıkıkta aynı zamanda hedeflerimde. Kendimde zaten Milli eğitim bakanlığından arıcılık sertifakası aldım. Bu arada bahsettiğim her şeyi organik olarak üretmeyi planlıyorum. Düzgün bir iş isterseniz ve benim gibi insanlığa hayırlı olacak şekilde bir üretim anlayışına sahipseniz lütfen iletişime geçiniz. Benim maddi gücüm yok şu sıra ama bilgim ve sürekli araştırma yapma gücüm var. ayrıca yurt dışı bağlantılarımda kuvvetlidir. selametle.. MEHMET TUNCA DEMİRBAŞ
av.demirbas@gmail.com