Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ekim 2011 İçin 50. 000 İle İş Fikriniz. . . .

BaşlatanbestfrhtTarih13/02/2011 21:37:50Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
Arkadaşlar Ekim 2011 de Eskişehir ilinde bir iş kurmak istiyorum. Mesleğim yoktur. Ama öncelikle pazarlaması kolay bir ürün imal edebilmek isterim.

Veya daha başka bir konsept yapabilirim. Maksadım öncelikle boş durmamak ve yapacağım işten zarar etmemek kazanmak daha sonraki iş ...

Ortaksız kendi işimin başında olmak istiyorum. Ayrıca bu iş için yaklaşık 50.000 (Elli bin) lira sermayem olacaktır. Fikirlerinizi bekliyorum saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Emekli
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye50 yazı
İş fikri olan arkadaşların burada fikirlerini paylaşmalarını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emekli
Üye136 yazı
merhaba arkadaşım benım fikrim bu.merkezi bi yere yakın ambalaj dük. açabilirsiniz zararsız bi iştir nakit dönen bi iştir sermayenız yeter yerrine göre artabilir eğer daha ayrıntılarıyla görüşmek istersen SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye50 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SemAmbalaj
merhaba arkadaşım benım fikrim bu.merkezi bi yere yakın ambalaj dük. açabilirsiniz zararsız bi iştir nakit dönen bi iştir sermayenız yeter yerrine göre artabilir eğer daha ayrıntılarıyla görüşmek istersen SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim
Sizin iş teklifiniz çok güzel ancak bu tür işlerde çevre lazım ve tasviye edeceğim dediğinizde mallar elinizde kalma ihtimali yüksek iade etme şansı nedir ki?

Üye196 yazı
avm lerde olmayan bir iş yapman lazım dostum biliyorsun ki avm ler çarşıyı bitirdi. mesela naylon masa örtüleri var desenli şeffaf kalın ince çeşit çeşit bunun yanında paspas banyo paspasları iş önlükleri gibi değişik çeşitler koyabilirsin.dükkan ı çarşı içinde bi yerde tutarsan çeyizcilerin oralarda falan boş dükkanlar var iyi iş yaprasın bence ama bu benim fikrim tabiki sen ne düşünürsün bilemem.
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye50 yazı
tşler güzel fikir ama daha başka fikirleride görmemiz daha iyi olacak bence..

Yeni Üye50 yazı
Yok kimsede geçerli bir fikir???

Üye126 yazı
Banyo aksesuar ve dolapları üretimi yapan bir işletmeyiz. O taraflardaki yakın bölgelerde iş var har kesime satış yapabileceğin ürünler mevcut. Malum inşaatlar aldı yürüdü. İnşaatlara ve yapı malzemesi ve nalburlara ürün satabilirsin. Devamı olan ve gelişmeye müsait bir iştir. Çalışınca çevre edinip işten zevk alabilirsin. Nakit veya çek ile vadelide mal satabilirsin. Ama zaman ve koşturmak gerek. Malum birden birşey olmuyor. Zamanla herşey olur. Ticaret her alanda zorlaştı. Dilersen bana m._ozbay@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin. Allah bahtını açık etsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat