Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Butik Sabun Üretimi

BaşlatanİzotopTarih04/10/2007 00:55:25Yorum79

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
Arkadaşlar,
Sabun üretmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz?Tüm formülasyonları vereceğim.Ve püf noktalarını...İlgilenenler bana ulaşsın.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
79 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, Sabun yapımı için hammadde teminini web sitemizden yapabilirsiniz. Gliserinli Erit ve Dök yöntemiyle evinizde dahi sabun yapabilirsiniz.

www.tatlidilimler.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı

Arkadaşlar bu işle ticari olarak ilgilenmek isteyen varsa ; ben üretimi yapabiliyorum ancak sermaye ihtiyacım var , ufak bir atölye kurularak ortaklık yapılabilir. atölye maaliyetleri çok cüzi rakamlardır.....ilgilenen arkadaşlarla görüşme yapalım ; 533 630 25 80

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar. Konuyu tesadüfen gördüm. Çok güzel şeyler yazılmış. Ben de yeni faaliyete girmiş doğal sabun imalatçısıyım. Kendi üretimimiz sofralık sızma zeytinyağı kullanarak doğal sabunlar üretip satıyorum. Resmi kuruluş işlemlerimiz de yakında tamamlanacak. Dilerseniz bir göz atabilirsiniz: www.megdogalsabun.com hepiniz iyi günler
MEG Doğal Sabun

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Merhaba, evde butik sabun yapmak artık çok popüler. Melt and poursabunlarda sabun bazını hazır satın aldığımız durumda kimyager bulundurmaya gerek var mı?

Yerleşim Türkiye / AdyyamanMeslek Ev kadyny
Yeni Üye48 yazı
konu hala güncel ise bilgilendirmenize ihtiyacım var teşekkür ederim....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
merhaba sayın izotop formulu e mail atabilirmisiniz?spil@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İzotop
Arkadaşlar,
Sabun üretmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz?Tüm formülasyonları vereceğim.Ve püf noktalarını...İlgilenenler bana ulaşsın.

sevbay__84@hotmail.com izotop bey lütfen acil dönüş yapın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
Konu hala güncel ise tavsiyenizi ve yorumlarınızı duymak isterim. özel mesaj atarsanız sevinirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Üye381 yazı
güncell :)
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Üye405 yazı
sabun üretmek kolay ya satmak bakıyorum bazı arkadaşlar silikon kalıplardan bu işleri yapıyor size bir sabun türü göstermek istiyorum el emeği göz nuru yapıyor hemde süs amaçlı kullanabiliyorsunu çok satılıyor bu ürünler. Sabunun ana maddesi parafindir biliyorsunuz sabun üreten çok firma var sizin bu konuda öne geçmeniz için meyva sabunları üretmeniz gerekli bence bu konuda burayı inceleyebilirsiniz. http://www.hediyealmarehberi.com/EDIRNE-MIS-MEYVE-SABUNU-FIYATLARI_u_r_n_6064.htm

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İzotop
:)doğal sabun üretimi diyelim hadi.ben nasıl yapacağınızı söylerim.Pazarlama size ait artık.Doğal ürünler satan yerlere v.s. pazarlayabilirsiniz.O da ayrı bir yetenek maalesef bende mevcut değil.

Ben bu konu üzerinde aylardır uğraşıyorum. Bir sürü para verip kitapta aldım. İnternette araştırdım. İstanbulda kursunu buldum ama çok pahalıydı. Nette ve kitapta yeterli bir bilgi yok. Hep eksik anlatım yada formül. Zeytinyağlı sabunu kendim için yaparken isteyenler olmaya başladı ve bunun ticaretini yapmak istiyorum. Sizde Sakaryadaymışsınız. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye15 yazı
merhaba sayın izotop, konuya uzağım ama teknik bir insan olarak yeni bir hoby olarak ilgilenmek hoşuma gidecek sanırım. konu hakkında banada bir mail gönderirsen sevinirim , teşekkürler.
fahritemel@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye34 yazı
özelden mesaj attım kaç gün oldu daha cevap alamadım.

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Ticaret
Üye518 yazı
Kendisi kaliteli butik sabun üretip pazarlama sorunu yaşayan arkadaşlar varsa tarafıma ulaşabilirler.
Bir çok satış kanalımız var. Ürün gamımızı geliştirmek istiyoruz.
Lütfen fabrikasyon ürünler olmasın. Butik üretim ama şekli şemali ve kalitesi düzgün ürünler.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Türkmenitan dan yazıyorum. Günlük 500kg civarında katı sabun üretimine başlamak istiyorum. Neyden başlamam gerekiyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Yerleşim Türkmenistan / A?gabatMeslek Ticaret