Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İcra İhaleleri

Başlatana.altun023Tarih17/02/2011 02:04:41Yorum63

İlk mesaj
Üye191 yazı
Arkadaslar uzun zamandir icra ihlalelerini arastiriyorum buradan birkac yorumda okudum, www.icralik.com diye bir siteden bahsediliyordu. Site yonetcileri ile irtibata gectim benim yerime ihalelere girebileceklerini soylediler, aracilik yaptiklari ihale bana kaldigi taktirde arac ihlelerinden 1000 tl ev ihalelerinden 5000 tl komisyon aldiklarini soylediler bana cokda mantikli gelmedi.
Bu isi su anda yapan tanisabilecegim ve bana fikir verebilecek arakadaslar varsa cok sevinirim.

saygilar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
63 yorum
Yeni Üye22 yazı
son bir şey daha. bu işi yapmak için kimsenin herhangi bir avantaja ihtiyacı yok. para, gözlem, araştırma, toplama çıkarma işlemi ve türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, bu kadar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye115 yazı
ka2n umarım zarar etmessin sana sadece şunu söyleyim emlakcı bir arkadaşım senin gibi bi kaç ev aldı sattı güzelde kar etti aradan 1 yıl filan geçtikten sonra adama öyle bi vergi geldiki iflasın eşinden döndü bunun gibi binlerce emlakcının başına aynı şeyler geldi kaldıki bunlar bu işleri vergi dairesinde çalışan bir çok kişiden daha iyi bilir senin dediğin gibi toplar çıkarır alırsın kar edersin 1 yıl sonra bir vergi ana sermayen bile ödemeye yetmez.Son olarak 500 600 binle bu işi yapmayı düşünenler varsa izaleyi şuur davalarına girsinler çok karlı çıkarlar.bu konuda fikir almak isteyenlere yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye2 yazı

İCRALIK ARABALARIN FİYATLARI
İcralık konumda olan bir aracın fiyatı özelliklerine model tarihine ve aracın durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Hasar durumu söz konusu ise arabalar çok daha cazip ve uygun fiyata satılmaktadır. Ancak genel olarak da icralık araba almak isteyenler normal değerinin oldukça altında bir bedel ile bu ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Bu biraz da alacaklının tahsil etmesi gereken borçla da alakalı bir durumdur. Ancak piyasada icralık araba fiyatları ile ilgili bir araştırma yapacak olursanız hemen hemen yarı fiyatını araba sahibi olabilme ihtimalinizi kolay bir şekilde görebilirsiniz.
Satılık icralık araba
Peki, sahip olmak istediğiniz icralık arabalar ilanlarını ya da bilgisine nasıl bulabileceksiniz? Artık bu duyurulara bir tıkla ulaşma imkanına sahipsiniz. İnternetin gücü ile sizlere Türkiye'ni her yerinde satışı yapılacak araç duyurularını online olarak bildiren web sayfaları mevcuttur. Bunun yanı sıra bizzat icra dairelerinden gidip bilgi alabilir ya da gazetelerde yayınlanan duyuruları takip ederek ihaleye katılmak için ilgili makamlara başvurabilirsiniz. Tabi ihale şartları için gereken evraklarınızı hazırlamak şartı ile. Kaynak: http://www.icraservisi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im