Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İcra İhaleleri

Başlatana.altun023Tarih17/02/2011 02:04:41Yorum63

İlk mesaj
Üye191 yazı
Arkadaslar uzun zamandir icra ihlalelerini arastiriyorum buradan birkac yorumda okudum, www.icralik.com diye bir siteden bahsediliyordu. Site yonetcileri ile irtibata gectim benim yerime ihalelere girebileceklerini soylediler, aracilik yaptiklari ihale bana kaldigi taktirde arac ihlelerinden 1000 tl ev ihalelerinden 5000 tl komisyon aldiklarini soylediler bana cokda mantikli gelmedi.
Bu isi su anda yapan tanisabilecegim ve bana fikir verebilecek arakadaslar varsa cok sevinirim.

saygilar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
63 yorum
Üye167 yazı
Alabiliyorlarsa piyasa değerinin altında sorun yok. Komisyon verilir ortada kar varsa. İşin aslı ne onu öğrenmek lazım. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz.....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Üye147 yazı
aynı şeyi bende araştırıyorum ama pek somut bilgiye ulaşamadım. ihalelere nerden girilir. ihaleye cıkan araçlar gözle görülebilirmi.ihaleleri nerden takip ederiz gibi sorular kafamı kurcalıyor..babam araç alım satımıyla ugraşmaya başladı.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı

bu işi yapanların öncelikle icra dairelerinde tanıdıkları olan kişiler ve bu kişiler bu işden çok iyi para kazanan insanlar güven meselesine gelince sizin adınıza ihaleye giriyor ihaleyi alıyor daha sonra devlet eliyle size teslim olduktan sonra sizde büytün devir işlemlerini resmi şekilde yapıp paranızı ilgili icra dairesi yatırdıktan sonra komisyonu ilgili kiişye ödüyorsunuz dolayısıyla paranızın dolandırılma riski olmayan bir iştir.not bu işi komisyon vermeden kendinizde takip edip ihaleye girip alabilirsiniz adres :http://www.icrahaberleri.net/
C--E--C--C--E--K

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye191 yazı
Sn ceccek verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. onerdiginiz siteyi cok kisa inceleyebildim . peki siz su anda bu isi yapiyormusunuz
yapiyorsaniz sizinle daha detayli (telefonla veya yuzyuze) gorusme sansimiz varmi.

Saygilar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
ben bu işi yapmıyorum ancak hacizli arabalarla ilgilendiğim zaman olmuştu ozamandan gidip birebir gözümle gördüğüm
nasıl işlediğine şahitolduğum bir konu olduğundan bilgisahibi oldum
C--E--C--C--E--K

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye515 yazı
icralık. com üyesiyim.
adamlar işini iyi yapıyor.
ancak karmı zararmı derseniz yüksek model araçlarla ilgilenin derim.
piyasada popülerliği olan markalara yönelin.
toyota, renault, opel, volkswagen gibi.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye177 yazı
uğraşmayın ahlı mal i değildir biri ah ederken öbürkü kara gecmesi i bi şey değil yapın ticaretinizi kazanın paranızı

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye191 yazı
Oncelikle sayin muratbakal fikrinize saygi duyuyorum ama birinicisi biz almazsak birileri mutlaka alacak ben almadigimda madurun maduretiyeti gidecekse zaten almam ikincisi ne kadar az kisi ihaleye katilirsa mal o kadar ucuza gidiyor ve magdur dahada magdur oluyor.fikriniz tabiki degerli tesekkur ederim.

Syn erokas siz icralik.com araciligiyla herhangi bisey aldinizmi bunu sundan dolayi soruyorum soyledikleri komisyon oranlari cok yuksek geliyor
arac basina 1000 tl ev basina 5000 tl zaten ne kazanabilirsiniz ki en fazla?

saygilar

Üye150 yazı
icralık.com gibi veya farklı aracılara gerek kalmaksızın sizde bulunduğunuz ilin icra dairelerine giderekten ihaleleri takip edebilirsiniz..İcra dairesinin belirlerdiği satıs fiyatı üzerinden yüzde 10luk kısmı teminat olarakta yatırarak ihalelelere girebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye191 yazı
Arkadaslar bu ihalelere giren ve mal alan biri veya birileri varmi

Üye150 yazı
Arkadasım bir üstteki msta bahsettiğim gibi gelisiyor konu..Yapman gerekeniz adliyelerdeki icra dairelerine giderekten ihaleleri takip etmeniz.
Benim daha önce bu tür ihalelerde deneyimim oldu

Üye191 yazı
Syn bingo peki su anda hala yapiyormusun uygulanabilriligi nedir tavsiye ediyormusun bu ihalelerle ilgili bi takim soylentiler var mafya veya belirli gruplar oldugundan bahsediliyor bunlar ne kadar dogru

saygilar

Yeni Üye28 yazı
İcralık.com u telefondan ara, bütün bu sorularına yanıt verirler...Ancak popüler olan araçlara ilgi fazla ve araç iyi ise zaten piyasa fiyatına gidiyor,dolayısıyla kâr yapmak zor.Yüksek model ve pahalı araçların ihalelerine daha az giren oluyor...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye191 yazı
syn mehemetali17 ben icralik.com ile gorustum hatta yesilkoydeki yerlerine gittim bana bi takim aciklamalar yapildi ama guvenemiyorum cunku vekelat vermek gerekiyor vs. ha guvenemiyorum da derken adamlarin bana bi yanlisi da olmadi ben sadece temkinli davaranmaya calisiyorum
buradan tavsiye ve bilgi isteme nedenimde budur.

Üye150 yazı
icralık.com a falan gerek yok..kendiniz gidin icra dairelerinden takip edin.teminatınızı yatırırsınız ihaleye girersiniz hesabınıza mantığınıza yatması halindede ihaleyi almanız icin hic bir engel yok..

bir cok ihaleye girdim ve ihale aldım kesinlikle mafyadır yada farklı problemlerle karsılasmadım.su oluyor ihaleyi mutlaka almayan birisi vardır.ihaleye giren diğer kisilere cüzi bir para teklifinde bulunur ve onlarda kabul etmesi halinde ihaleden cekilir.

a.altun023 kardesim zamansızlıktan dolayı izmirdeki ihaleleri takip edemiyorum.o yüzden bir süredir konuya alakasızım ama bu konunun ardından önümüzdeki h.ici tekrardan zaman ayırıp bende gitcem bakalım ne var yok bakcam..

Trde nedense her sektör icin mafya söylentisi vardır ama ben inanmıyorum acıkcası.

Oldukca avantalı ihalelerde söz konusu.bu tür ihaleleri alabilmen icin yapman gerek icra dairesinde bir memur gibi sabah kalkıp daireye gitmen ve sabırla takip etmen tabi ihaleyi alabilecek finansmanın olması

sanada önerim gidip direk kendin görmen ortamı.

Üye191 yazı
sn bingo tesekkur ederim verdigin bilgiler icin

Yeni Üye20 yazı
arkadaşlar merhaba ben icralık.com aracılığı ile bir araç aldım. aldığım araç 2004 model renault kango idi. icralık.com sizin adınıza vekaletname ile ihaleye giriyor. ihaleyi kazanırsanız 1000 tl alıyor. kazanamazsanız 100 tl ücret alıyorlar. her ne kadar firmanın verdiği hizmetten bir şikayetim olmasa da bu işlere bulaşmanızı hiç önermiyorum. nedenini sorarsanız para kazandırcak araçları size kaptırmazlar. örneğin benim aldığım aracın motorunda numara çıkmadı. ne yaptık ne ettiysek sorununu çözemedik en son yeni motor almak zorunda kaldım. bir plaka takabilmek için 7 ay uğraştım. kazara ihaleyi kazansanız bile ödeyeceğiniz komisyon, otopark vs.vs. lerle araç zaten piyasa fiyatına geliyor. kesinlikle önermiyorum. bulaştığıma pişmanım.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Muhasebe
Yeni Üye28 yazı
İcralık.com a üyeyim ve bir ihale içinde teşebbüsüm oldu.Ancak araç iyi ve temiz bir araç olduğu için piyasa fiyatına gitti.100tl kaybım oldu o kadar...Yatırdığım teminatıda bir telefonumla iade ettiler...Sanırım gayrimenkul ihaleleri daha mantıklı ve karlı fakat çok takip ve özen istiyor.Vakti olan için iyi bir iş bence...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye191 yazı
Arkadaslar ben de arac ısını daha rısklı buluyorum. gayrımenkul parası olana daha mantıklı gıbı gelıyo tabı bılmıyorum belkı gayrımenkulunde bazı puruzlerı vardır
bu tur bır pupruz yasayan varsa anlatırsa sevınırım.

Saygılar.

Üye150 yazı
İcra ihalelerinde arac alısverislerinden para kazanamazsınız arkadaslar...Mantıken düsünün arac zaten sürekli değer kaybeden bir varlık ve ne kadar ucuza alcanızda para kazancanız ayrıca takip ederseniz piyasadanda ucuza arac sağlayabilirsiniz demektirki icra ihalelerine gerek yok.daire arsa gibi tasınmaz ihalelere yönelin onun icinde ciddi anlamda takip etmeniz sart ve alım gücünüz sermayenizde önemli

gümrük ihalelerindeki arac satıslarından para kazanılıyor diye duymustum onunla ilgilide fikrim yok

Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar icra ihalelerinden mutlaka kar edersiniz ancak birazda işi bilmek lazım. Ben 3 yıldır bu işle ilgileniyorum ve olumsuzların aksine para kazanıyorum. anacak öncelikli olarak iyi bir firma ile çalışmanız gerekiyor. firma mümkünse VIP hizmet veren firma olsun. bu hizmeti veren firmalardan birisi bulbulustur.com dur. icralık da bu hizmeti versede bulbulustur.com un ihaleyi kazandığınız da aldığı komisyon oranları azdır. kafanıza göre ihaleye girmeyin mutlaka birinden destek alın. ben iki sitenin de üyesiyim. her ikisini de ihalelere ulaşmak için kullanıyor, ihalelere de bulbulustur.com aracılığıyla giriyorum. hayatında hiç ihaleye girmemiş kişilerin forumlarında yaptığı yorumlarla bu işden vazgeçmeyin. paranızı kazanmaya bakın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye18 yazı
ben birkaç kez eşya ihalesine tanıdık bir avukatla gittim.
1. yeddi eminler bu taz ihaleleri daha evvelden spotcukara bildiriyorlar onlarda paravan birkaç kişiyle gelip istedikleri fiyata ii kapatıyor( bu arada yeddi emin ve icra memuruda arada nemelanıyor) yani icra memuru ve yeddi eminin aradaki payını asla unutmayın.

2. yeddi emin size eşyaları bile göstermiyorki siz orda onca eşya arasında talip olduklarınızızararken önceden işi bağlayanlar çoktan pazarlığa başlıyor.

3. araç almak istiyorsanız otopar masrafı ki araçlar uzunca süre otoparkta yatar bu yatışdan dolayı teknik sorunlarda çıkar bu tarz masraflarıda düşünün

ve 4. herkese kaatılıyoarum şahit de oldum ağlayanın malı gülene yaramoyor.
a.ç

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye70 yazı
akdenizde bu islerin kendi icinde hukuku ve illegalitesi var dikkatli olun derim
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye36 yazı
arkadaşlar bu iş mafyanın elinde sizi ihaleye bile girdirmiyorlar bizden alacaksın diyorlar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye300 yazı
arkadaşlar ben ihalelere bizzat girdim Antalya'da, tekin görünmeyen kişilerde katılıyor evet ama herhangi bir fesat karıştığına denk gelmedim en azından kendi katıldıklarımda.Yanlız ihalede bedavaya kapatırım, yarı fiyatına kapatırım diyen aldanır onu söyleyeyim, bunu baştan bilerek gidin yani.İlgilenen çok fazla, galericiler,sabahtan akşama ihale yapılacak otoparkı mesken tutmuş emekliler falan fiyatı çok yükseltiyorlar.Ben şahsen şimdilik pes ettim, takip etmiyorum.Ama dediğim gibi güvenlik vs sorunları yüzünden değil sadece şimdiye kadar girdiğim ihalelerde araçların hep neredeyse değerine gittiklerinden.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye192 yazı
1- Düşük modelli araçların %90'ı değerinde gidiyor.hatta değerinin üstünde bile gider.ama pes etmeyin sürekli takip edecek ekibiniz varsa 10 arabadan mutlaka 1'ini alırsınız.10 ihaleden 1 ihale kalır.
2-Lüks araçlara girin.Porsche ferrari son model bmw x5 x6 vs... ları bir ihtimal katılım az olduğundan dolayı ucuza alma ihtimali olabilir.
3- Kar fazla beklemeyin araçlarda.Piyasa değerinin %85-90'ına mal edersiniz.Kısacası kar oranı çok çok şanslıysanız %15'leri geçmez.
4-Sökük ve hasarlı araçlar oluyor.sanayiden ve çıkma parçadan vs anlıyorsanız bir şansınız olabilir.Araç sahipleri bilerek söküyor bu araçları.Çıkma parçalarını ayarlayabilirseniz ve araç sahibi ve oradaki çorbacılar sizi engellemeye çalışmazsa çok ucuza araba sahibi olabilirsiniz.Örneğin gebze'de sökük 2008 audi q7 26000tl civarlarına satıldı.Aracın ön koltukları ve mekanik aksamından bazı parçalar sökülmüştü.Parçaları ankara da çıkmacılarda dolu maximum 40.000tl masrafı vardı aracın çıkma parça ile
5-Arkadaşlar demişlerde arabaların masrafları oluyor diye.Siz ***ürür yetkili serviste araç yaptırırsanız bu işlere girmeyin.Masraflı bir aracı sanayide çok masrafı olsa bile çıkma parça ile ucuz paralara toplayabilirsiniz.Otomatik vites şanzımanı çalınmışsa atıyorum bmw x5'in servise giderseniz o parça 25000tl'dir ama çıkma alırsanız 2500-4000tl arasıdır.ya da kangoda motor bozuksa sıfır motor 8.000tl dir ama çıkma komple motor 3000-4000tl arasıdır anlıyor musunuz?bu hesapları yapan kişiler kazanır onun dışında arabayı ucuza toplayamazsanız bu işe KESİNLİKLE GİRMEYİN.
6-Gayrimenkullerde kar oranı fazla.Minimum %20-35 kar var.Kaldı ki daha iyi fiyatlara satarsanız evi arsayı vs.size daha çok kar kalacaktır.Gayrimenkullere talep arabaya göre çok çok daha az.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye127 yazı
arkadaslar araba yerine ev takip edin. hiç bir sekildede aracıya gerek yok bulundunuz ildeki gazatelerden ilanları takip ederek gidip basvurun ev ihalelerinde sıkıntı olmaz kar edersiniz..
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..

EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ...
YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )

ersinhatir@gmail.com facebook adresim
http://www.ozgultermal.com
http://www.facebook.com/photo.php?v=2306744037006

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye134 yazı
arkadaşlar babam bu işte devlet kanadını yürüten bir memurdu. olay şöyle gelişiyor. önce icralık ürün satışa çıkıyor. %40 indirimle 1. icradan çıkar ve satılmazsa 2. icraya %40 daha indirimli gider. özellikle araba ve ev olabilir ancak bu seferde babamın dediğine göre şöyle olaylar oluyor. icraya çıkan ürünün kendi şahsına satılması hakkı olduğundan öncelikle icralık firma alabiliyor olmazsa yüksek fiyatlı ihalelerde araya malum kişiler gelir ve girer büyük ihtimallede alırlar açık arttırmayı. gelelim ikinci duruma siz girmek istediyseniz tehditlerede alışmanız gerekecek. babamın dediğine göre açık arttırmayı babam yaptığı için babama kimseyi açık arttırmaya alma gibi tehditler savuran çok kişi olmuş. yinede canınıza susamışsanız bu sefer ihaleye itiraz edip iptal ettirerek yeniden düzenlenmesi gerektiriyormuş. yeddi eminlerden arabayı görmek imkansız eğer görseniz bile çoğu zaman bozuk arac kalıyor geriye. eee ne yapacaksınız bu işten anlayan birileri olur ancak bu kişileri iyi secin. ihaleden önce şartları iyice bir gözden geçirin aksi takdirde ucuzada alsanız ev veya arabayı paranız çöpe gider....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye192 yazı
insanları korkutmayın.Tabi zorlukları var.Zor olmayan ne var söyler misiniz?Paranız olduktan sonra her türlü çakalı aşarsınız.
1-Bunu takip eden firmalara komisyon verirsiniz onlar gider alırlar.
2-Yanınıza 2 badigart alırsınız her türlü çakalı aşarsınız sorun olmaz.

Diğer bir yöntem ise
Oradakilerle anlaşmaya varın para verirseniz hepsi çekilirler.istediğiniz malı ucuza alırsınız.

Öyle kimse kolay kolay bir araba için birbirini vurmaz.zaten kazanacağı para kar max.%10

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv