İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Rente Car Açmak İstiyorum Fikirleriniz Nedir?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorumR
Yeni Üye22 yazı
antalya , bodrum ,, kıbrıs vs. vs. gibi tatillik yerler...
5 tane arcın olsa aylık 6-7bin tl getirisi olur heralde...
ama pek önermem çok fazla riski var ve başın beladan kurtulmuyor...
azıcık siyah adamlarla irtibat halinde olcan...
C
Yeni Üye36 yazı
S
Yeni Üye54 yazı
Sn cavolinde benim söylediğim şekilde bir yorum yapmış.
Rent a Car işi riskli bir iş. Dikkatli olmak lazım.
C
Yeni Üye36 yazı
S
Üye136 yazı
13/02/2011 : 22:07:58#5
Web sitesi
Alıntı
değerli arkadaşlar yorumlarınızı okudum.ve gerçekten dik. olmam gerektiğini biliiyorum ve bu işin kurdu olmam lazım olduğunu gerçekten sizdende öğrenmış oldum bu işi tekrar düşmem lazım sanırım.PEKİ YA GALERİ İŞİ yaparsam nasıl olur siz değerli arkadaşlarımın düşüncelerini bekliyorum
U
Yeni Üye49 yazı
kesinlikle renta car önermediğim bir meslek başın beladan çıkmıyor artı arabanyı verıyosun komple sokup 2.el parça takıp getırıyorlar ruhun bile duymaz (göztepe san.) galeri açmana gerek yok devletin icralık hacizli araçları açık artırma yoluyla satıyor önümüzde yaz yani gider araştırıp koşup kovalamn gerek güzel paralar kazanabilirsin ;)
S
Üye136 yazı
14/02/2011 : 14:50:27#7
Web sitesi
Alıntı
Umitozcan bu devletin hacizlik araçları hakkında daha detaylı anlatabilirmisin SemAmbalaj@hotmail.com
C
Yeni Üye36 yazı
http://www.icralik.com/ bunun gibi nette birçok site var üyelik yoluyla ihalenin nerede yapılacagını ögrenebiliyorsun . veya ist vergi dairesi hacizli araç satışı yapıyor. oradan bilgi alabilirsin herkese açık ihaleler tasiş,de yapıyor ama genelde eski araçla hamalliye, vergi konuldugunda, aracın boyunu geçebiliyor .TASİŞ TASFİYE ERENKÖY GÜMRÜK SUNDURMASI http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/aracs.asp buradan bakabilirsiniz
S
Üye136 yazı
14/02/2011 : 19:29:02#9
Web sitesi
Alıntı
anladım inceliyeceğim ve araştıracağım verdiğin bilgilerden dolayı tşk. ederim cavolin
U
Yeni Üye49 yazı
G
Üye159 yazı
rent : kiralamak
a: 1
car: araba
rent a car: ?
rente car
a: 1
car: araba
rent a car: ?
rente car
M
Yeni Üye7 yazı
hiç tavsiye etmem çok zor ve uğraştırıcı bir iş bu yüzden hiç tavsiye etmem ne gecen var ne gündüzün ayrıca iyi para kazanmak istiyorsan lüx araç vermen lazım küçük araçların geliri kadar gideride olduğundan dolayı ben toplam 5 sene yaptım pek fazla bir şey kazanamadım
S
Üye136 yazı
19/02/2011 : 20:18:56#13
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ticaretadam Semambalaj hayırdır ; ambalaj işleri olmadımı ben o kısımı merak ettim ? neden ambalaj işini bırakıyorsunuz ? |
E
Üye515 yazı
şirketlere araç kiralayın sadece.
günlük haftalık aylık rent sözleşmeleri hazırlayın.
teklifler verin.
sorun yok para garanti.
düşün karar ver dene mutlu ol devam et
günlük haftalık aylık rent sözleşmeleri hazırlayın.
teklifler verin.
sorun yok para garanti.
düşün karar ver dene mutlu ol devam et
S
Yeni Üye43 yazı
kardes yapıcaksan kendı arabanla yap 25000 yatır 10000 al koca bı hurda yanı
T
Yeni Üye63 yazı
istanbulda yaptığınızda rakipleriniz yüzlerce araca sahip çok büyük şirketler olacak. onlar en fazla 2 yılda bir araçlarını sıfırlayıp hem müşterileri için sorunsuz hem de kendileri için masrafsız araçları kiraya veriyorlar. onlar bu işi bir şekilde yapıyorlar. ya yahudi bi finansörleri var bir organizatör işi yürütüyor ya da kimi başka şirketine masraf göstermek için bu işi paravan olarak kullanıyor.
şu sıralar herkesin dilinde al bir araba kendi kendini ödesin.. :)
bugün itibariyle sıfır albea dizel aldığınızı farzedelim krediyle. 2 senede mali yönden olacak olanlar bunlardır..
- 2 yılda çok hızlı çalışırsanız ayda 1200 tl den 28.800 tl para toplarsınız.
giderleriniz..
- sıfır km albea 26.600 tl aracın nakit fiyatı.
- 2 yılda 4 adet bandrol 600 tl. (albea 1.3 motorla piyasadaki en ucuz mtv ye sahip araçtır)
- 2 yılda 2 adet kasko 2.200 tl.
- 2 yılda ayda 150 tl bakım masrafı toplam 3.600 tl.
- 2 yılda 2 kere sigorta 700 tl.
- 2 yıl sonunda 26.600 tl ye aldığınız albea takriben 15 bin lira edecek. aracın yıpranması 11.600 tl.
2 yılda toplam 18700 tl kaybettiniz. kalan 10 bin tl. ofis masrafları, görünmeyen masraflar, arkadan gelecek cezalar, alkollü yapılacak kazalarda size kalacak masraflar vs. 2 yıl sonunda elinize bir araçtan kalsa kalsa 5 bin lira ya kalır ya kalmaz..
peki bu işi nası yapıyorum? asıl işimiz pert araç alım satımı olduğundan piyasası 20 bin lira olan aracı13-14 bin liraya maledebiliyorum. böylece amortisman ortadan kalkıyor. bulunduğum yerde kiraya verdiğim araçlar sıfır olmayıp 2-3 yaşında olsa da olur. bu yüzden rekabette bu yönden bi sıkıntı yok. sıfır araç kesinlikle almıyorum. küçük yerde yaşadığımdan araç kiraya verdiğim hemen hemen herkesi tanıyorum, tanımadığıma araç vermiyorum, bunda bağlı olarak pek kaza ceza bela gibi sorunlar yaşamıyorum. küçük yerde istanbula göre işçilikler çok daha ucuz o yüzden bakım masrafları çok daha az oluyor.
benim yaptığım işin yasal kısmı.. istanbul gibi yerlerde 20 bin liralık aracı yasadışı olarak 7-8 bin liraya mal edebilen insanlar rekabet etmek durumundasınız. işiniz çok zor. bu iş yapılmaz mı tabiki yapılır. ama istanbulda değil de sayfiye yerlerde, az kredi kullanarak ve arabadan çok iyi anla****.
Allah yardımcınız olsun..
şu sıralar herkesin dilinde al bir araba kendi kendini ödesin.. :)
bugün itibariyle sıfır albea dizel aldığınızı farzedelim krediyle. 2 senede mali yönden olacak olanlar bunlardır..
- 2 yılda çok hızlı çalışırsanız ayda 1200 tl den 28.800 tl para toplarsınız.
giderleriniz..
- sıfır km albea 26.600 tl aracın nakit fiyatı.
- 2 yılda 4 adet bandrol 600 tl. (albea 1.3 motorla piyasadaki en ucuz mtv ye sahip araçtır)
- 2 yılda 2 adet kasko 2.200 tl.
- 2 yılda ayda 150 tl bakım masrafı toplam 3.600 tl.
- 2 yılda 2 kere sigorta 700 tl.
- 2 yıl sonunda 26.600 tl ye aldığınız albea takriben 15 bin lira edecek. aracın yıpranması 11.600 tl.
2 yılda toplam 18700 tl kaybettiniz. kalan 10 bin tl. ofis masrafları, görünmeyen masraflar, arkadan gelecek cezalar, alkollü yapılacak kazalarda size kalacak masraflar vs. 2 yıl sonunda elinize bir araçtan kalsa kalsa 5 bin lira ya kalır ya kalmaz..
peki bu işi nası yapıyorum? asıl işimiz pert araç alım satımı olduğundan piyasası 20 bin lira olan aracı13-14 bin liraya maledebiliyorum. böylece amortisman ortadan kalkıyor. bulunduğum yerde kiraya verdiğim araçlar sıfır olmayıp 2-3 yaşında olsa da olur. bu yüzden rekabette bu yönden bi sıkıntı yok. sıfır araç kesinlikle almıyorum. küçük yerde yaşadığımdan araç kiraya verdiğim hemen hemen herkesi tanıyorum, tanımadığıma araç vermiyorum, bunda bağlı olarak pek kaza ceza bela gibi sorunlar yaşamıyorum. küçük yerde istanbula göre işçilikler çok daha ucuz o yüzden bakım masrafları çok daha az oluyor.
benim yaptığım işin yasal kısmı.. istanbul gibi yerlerde 20 bin liralık aracı yasadışı olarak 7-8 bin liraya mal edebilen insanlar rekabet etmek durumundasınız. işiniz çok zor. bu iş yapılmaz mı tabiki yapılır. ama istanbulda değil de sayfiye yerlerde, az kredi kullanarak ve arabadan çok iyi anla****.
Allah yardımcınız olsun..
S
Yeni Üye43 yazı
kardes bende onu dıyom zaten ıkı defa arac verdım kıraya ıkısıde husran basın agrıyor bısey kazandıgında yok bu ıslerde en ıyısı taksı cıkması kullancan ee ne demısler el elın esegını ıslık calarak ararmıs
S
Üye136 yazı
23/02/2011 : 17:16:58#18
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar yorumlarınız ı okudum gerçekten çok önemli ve gerçekten doğru bilgiler Renta Car dan vazgeçtiğim kesin :) farklı işlere bakacağım aklında bu iş böyle bi yerde tutabilir maliyeti bu cartı curtu bu bütün bilgileriyle yardımcı olabilecek arkadaşımız veya arkadaşlarımız varsa düşüncelerini bekliyorum herkese tşk. ediyrum
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz