Istanbul icin konusuyorsaniz, bu is tam bir felaket ve tamamen mafyanin elinde,,,en iyi denilen, referans verilen, tavsiye edilen 4 ayri firma ile ev tasittim,hepsinde de ayni sorun,,,esyalar kamyona yuklendikden sonra hepsi anlasilan rakami inkar etti,,,hatta coguna goturun esyalari denize atin,,size bir tek kurus bile odemem dedim,,4 tasimanin ucunde polis devreye girdi,birisinde de ciddi anlamda kavga...
Bu konuda bir kac kisi ile gorusun,goreceksiniz hepsi ayni seyden dert yanacaktir.
Ben sizin adiniza ,proaktif ve profesyonel yaklastiginiz muddetce bir risk gormuyorum ve cooook ciddi bir acik var bu konuda.
Reklam ve pazarlama konusunda ise ciddi bir emlak sirketine promosyon servis vererek baslayabilirsiniz.Diyelim X emlak sirketinin anlasmali ev tasiyicisi olabilirsiniz meselaBu vesile ile bazi riskleri paylasma ve reklamdan tasarruf etme sansiniz olacaktir.
Bence fikriniz cok olumlu ve ileriye donuk,,,uzerinde durun ve vazgecmeyin derim.
Ozellikle Istanbulda insanlarin en buyuk sorunu zaman ve dediginiz sekilde paket bir sistem cok ilgi cekecektir.
Bahsettiginiz boya badana islerini yapamiyacaksaniz bile insanlara temizlik hizmeti sunun.Bu konuda yuzlerce temizlik sirketi var ve size iskonto vereceklerdir.
Sonsuz basi ve sans diliyorum.