slm arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey war tabiki geleceği göremezsiniz ama tahmin yürütebilirsiniz... ben tır almak istiyorum şu anda ticaret sektöründe en önde gelenlerden biri tır diye düşünüyorum.. şu anda bu sektör ortalama iyi paralar alıyor ama ilerde ?? yani bundan 15 yıl sonra tır söktörü nerede olucak geriliycekmi dahamı gelişicek ??
selam tir sektoru bitmez ama zayifliyor ben 30 yildir bu isin icindeyim ama tir alip para kazanmak devri biti paran var sa diyorsan bu gun 100 liraya tir alim birazda borclanim hem evim gecinsin hemde ilerde tir sahibi olum olur ama borcun bitince tiri ayni paraya satamazsin ancak borcun biter tiri satar yeni model alirisn hepsi bu evin gecinir sansin var kazasiz belasiz yol yaparsan yada bir firmanin kacak malini tasimadna yakalnmadan aracin baganmadan calisabilirsen tir sahibi olursun ieri gidemezsin senlerdir tircilik yapanlara cik disari sor memnunum diyen olursa yap bu isi derim
ARKADASLAR BEN 30 SENEDIR BU ISI YAPIYORUM ARKADAS TIR ALIP CALISTIRMAYI DUSUNUYOR BU ISIN ONA BU SEKILDE OLMAYACAGINI ANLATMAK LAZIM MUTLAKA YETKI BELGESI ALMASI LAZIM VEYA BIR FIRMANIN YETKI BELGESINE GIRIP ONUN TIRI GIBI CALISMASI LAZIM ZOR PARA KAZANMAK BU ISI YAPAN ARKADASIM DOGRU SOYLEMIS HELE HELE TIRI BILMIYORSAN BENCE UZAK DUR DERIM PARANI DAHA BASKA SEKLDE DEGERLENDIR.TEHLIKELERININ YANINDA KAZANDIGIN PARA PEK IYI OLMAZ AYRICA AILENDEN DE SUREKLI UZAK DURURSUN.AMA KARAR VERDIYSEN IYI BIR TIR FIRMASININ YETKI BELGESINE KAYDOL KONUS AYDA PARA KAZANMAN ICIN MINIMUM 4 SEFER YAPMAN LAZIM ORNEGIN ALMANYA ALLAH YARDIMCIN OLSUN
selam sayın brki tr den gurcu a zerı sureklı gıdıs gelsı yuk verebılırım 50 arcınada benım maile iletişim bilgilerini yaz yada faceden ekle beni asiakargo@hotmail.com konuşalım gidişde var gelide
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz