Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

85bin Lira Parayla Ne Yapılır

BaşlatanblacksertTarih09/02/2011 22:08:00Yorum44

İlk mesaj
85000 lira param var ve 130 m2 dükkanım var ne iş yapabilirim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
44 yorum
kimsenin bir fikri yok mu

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er

Acizane tavsiyem, BILDIGINIZ ISI YAPIN. Yani o parayi nasil kazandiysaniz devam derim. Yada cok iyi bir arastirma sonrasi atilim. Ticaret erbabi degilseniz , bu Francing denilen yatirimlar sizin icin uygun olabilir.Eger bunlarda degil derseniz abi siz Paraya sahip olun:-) Dedim ya Acizane tavsiyem .... Sevgi ve saygilarimla.
dürüst olmayan cok ama bir kere , dürüst olan az ama herzaman kazanir

Yerleşim ALMANYA / SerrigMeslek Di?er
yorumun için teşekkürler mustafadal araştırmalarıma göre kar getiren bir Franchising için çok sermaye gerekiyor bu para yetersiz ne yazıkki

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Reklam sektörüne giriş yapın bence. Bugün sağlıklı ve kalıcı bir reklam şirketi kurmak için yeterli elinizdeki rakam

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Merhaba
Su donemede ticaret cok zor,iyi dusunun dogru karar verin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
sallamasyon yapmayalım lütfen:) bulunduğunuz bölgenin yapacağınız iş üzerindeki etkisi büyüktür. ne yoksa veya ne azsa o noktaya atış yapmak lazım. ikinci etken de sevdiğiniz bir iş olmalı. biraz daha detaylı bilgi verirseniz ( yanınızda yakınınızda ne tür esnaflar var, belediye mi var okul mu var....vs vs) fikir verebiliriz bence.
SAYGILAR
=BİR MİLYONCU=

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Esnaf
abi belliki ticareti seviyor... Bence hiç işyeri felan açmayın ... dükkanı kiraya verin o sizin teminatınız olsun... daha sonra da 85 000 inizi de alın ve küçük ticaretlere örneğin araba alım satımına falan girin pazardan alıp kendi üzerinize almadn satış yapmayı falan deneyin :D :D şahsen bnm olsa bu para ve dükkan ben öyle yapardım :D
www.artisilaj.com
0554 895 52 42

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
ben suudi arabistanla ticaret yapıyorum. bu bölgeye ihracat düşünürseniz birlikte gıda ihracatı yapabiliriz. özellikle salça makarna zeytin yağ. malları türkiyeden birlikte alıp burada birlikte satacagız. pazar hazır kar yaklaşık %15-20. ilgilenirseniz özele mesaj atın detayları konusalım

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Git altin al. Tam da sırası şimdi. Bir yıl bekle sonra 4 ayda bir değer artışlarının en çok % 70 ini bozdur ye.

Daha da iyisi bir yıl bekledikten sonra altın her tepe yapışında bozdurma işlemi yap. 85 bin aylık 2 bin liradan fazla verir düzenli hareket edersen.

Vergi yok. Kira yok, alacak verecek yok. Zabıta yok, belediye yok.

Bu arada bir yerden esnaflık kursu al !!

85 binle işlek güzel bir yerde restoran açılır. Küçük bir beyaz eşya, halıcı dükkanı açılılabilir. Yaş meyva sebze toplanıp hale satılabilir. Kuruyemiş dükkanı açılabilir. İşlek bir yerde fantazi yada klasik ayakkabı dükkanı açılabilir. Memura yönelik konfeksiyon dükkanı açılabilir. Takım elbise gömlek kravat hatta kundura içeren bir dükkan.

Hiç olmadı konsept bir tatlıcı dükkanı açılabilir. Toka süs eşyası çamaşır dükkanı açılabilir. Açık parfümcü açılabilir. Sabah kahvaltıcılarına börekci dükkanı açılabilir. Konya da etliekmekci açılabilir. Bursada iskenderci açılabilir.

Bunların hepsinde paraya bin adet risk bir arada yüklenmiş olur.

Bu işlerin hepsi de ben bu işi çok iyi yaparım, 10 lira harcar ilk ayda 20 kazanırım diyebilenlerin yapması gereken işlerdir. Bu işlerin birinde iyice pişmiş olman gerekir.

Ben dükkanı açtım gereğini işledim hadi gelsin müşteriler şeklinde bir işleyen sistem yok. Olursa da mucize olur. Bir şeyler kendiliğinden denk gelir olur ama %1 belki.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
mrhb arkadaşım bende fikrim i söylemek isterim size elinizdeki parayla ya ambalaj dük. açın yada poşet imalatına girin ambalaj ve poşet imalatı için dük.nınız war saten az buçuk yeterli bakiyenizde var beklemeyin derim tabi buda benım fikrim eğer düşünürsen yardımcı olablirim Semambalaj@hotmail.com saygılarımlar tşkler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
GIDA hiç bir zaman bitmeyecek bir sektördür. Dışarıya yemek servisi yapan bir lokanta açabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
blak kardesim,
siz ne is yapipta bu parayi kazandiniz, yanitecrübeleriniz nedir.
Her para kazandiran is disardan kolay görünür...Aldanip atlamayin.

Bildiginiz isi yapin bence.
Franchise isinde de dikkatli olun...her FC is yapar diye bir kaide yoktur.

Dikkatli olun, cünkü bu birikimi kaybetmek(allah göstermesin) kolaydir ve biriktirmek bir ömür alir...

Bol sans dilerim
Saygi selamlar
Levent

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
kahve kavurucusuyum çalışacak eleman lazımmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
85.000 TL PARAYLA NE İŞ YAPARSIN KONİKS.E 85.000 LİRAM VAR NE İŞYAPAYIM DİYE YAZ BENİM GİBİLERDE ZIRVALASIN DURSUN BU İŞİ YAPABİLİRSİN O KABİLİYET VAR SİZDE
beyhan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Benim gördüğüm en tatlı para emlak sektöründe var dükkanın konumunu bilemiyorum. ama bir emlak ve sigortacılık üzerine dükkan aç. Maliyeti düşük. Dükkanda kendinin kira derdin yok. Elindeki paraylada eline düşen emlak fırsatlarını değerlendir. iyi bir iki alım satımla elindeki parayı çok rahat katlayabilirsin emlak sektöründe.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
akrep i ayakta alkışlıyorum.tebrikler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
hangi mesleğe yeteneğiniz varsa onu yapabılırsınız.eğitimınız hangı branşta ise

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?retmen
85 000 tl ile çok güzel işler yapılır.
nerede niçin nasıl nezaman kimnle ne kadar
sorularını doğru cevapla ve her soru için iyi bir çaılşma yap
kolayca doğru yatırımı veya yatırım araçalarını bulacaksın.
bulamıyorsan
danışmanlık al
ali aşut

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Bana ortak olun paranızla 6d filim makinesi yapıp iyi bir yere kuralım.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Saty? / Pazarlama
şu kadar paraya ne iş olur diyen insanların artık hayali param olsa napardım diye düşünenlerin oluşturduğu bi ülkeden yazdığını düşünmeye başladım

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
merhaba arkadaşim.
130 m2 dukkan ve 85.000tl nakıt sermayeniz var...
Ankarada tek olan ofis-showroom aç ...Dekorasyon sektörde ve kaliteli hizmet olsun.kişye özel ürünler ve tasarımk olsun. uygulama dahil et...
Oyle ürün sat ki çoğu size gelsin aliş veriş için.bir nevi mecbur olarak sadece sizden aliş veriş yapılsın...çünkü başka bir satiş yer olmasın ankarada. Kazanci da yüksek olsun. Rakibi çok az olsun yada hiç olmasin... sonra da baylikleri ver Ankara ve il sınırlarında...fikir benden icraat sizden. hayrli işler ve bol kazançlar dilerim.
Yada bayilik al ve kazan...önce sermayeni amorti et sonra da kazanmay devam et...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
En güzelini akınselçuk söylemiş zaten o parayı altına yatırın ne iş yapacağınıza tam karar verene kadar.
Foto Halı mucizesi

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
sermaye
mekan (yer)
emek
girişimci

Bu faktörler ayrı ayrı değerlidir. Yapılacak işin ne olduğunu, dükkan büyüklüğü ve sermaye miktarı , tayin etmeye yetmez.

piyasa da hangi mal ve hizmetlere talep olduğunun tespiti gerekir.

talep yerel talep olur.
veya daha geniş bir talep araştırması ile geniş çevre talebi olur mutlaka bunun tespiti gerek .

ve talep doğru tespit edilirse , fiat araştırmasıda doğru ise , buna uygun sermaye ve bilgi bunlara eklenince girişimci ticarethaneyi kuruverir.

iş kurulacağı zaman , düşünceyi bu tür bir plan ile sıralarsak netice almak daha kolay olur.

talep ve fiat tespiti ,
ve uygun emek ,
uygun sermaye ve
uygun yer tespiti
sırasına göre yapmalı .

semaye ve dükkan belli olduğuna göre , yukarıda bahs ettiğim sıra ile düşünürken
bizim sabitlerimize uygun ( sabitler dükkan 130 metre ve sermaye 85BİN ) kombinasyon kurulmaya çalışılmalı
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emzar45
helal olsun size huyhuyhuy.dostum...bravoooooooooo tebrikler...

Teşekkürler. Dostum
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
önemli değil dostum huyhuyhuy....gerçekten oyledır ...iyiki sizin gibileri var bu forumda...yoksa tadi olamzdı...
Ayrica tüm dünyuadaki bayanlara 8 mart kutluyorum... saglik ve güzel yaşantini dilerim. sevdikleriyile birlikte...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Limon sat
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
bulunduğunuz il bölge nersi bilmiyorum ama, dükkanı kiraya ver daha sonra elinizdeki para ile bir inşaat şirketinden inşaat halinde iken daire al daire bitince daireyi satışa çıkar umarım ticaret yapacağınız paradan daha fazla kar elde edersiniz... saygılar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam