Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Otomat Hakkında. . .

Başlatane.g.e.m.e.nTarih09/02/2011 04:33:01Yorum5

İlk mesaj
Üye138 yazı
Uzun zamandır otomatla ürün satışı hakkında bir düşüncem var. fakat internetten ne kadar arştırdıysam da istediğim ürün otomatını bulamadım. yani yok. benim alacağım otomat 1 belki 2 tane (en azından işletimini denemek amacıyla ilk başta.) şimdi sorum ben istediğim ürünü koyabileceğim bir otomatı nereden satın alabilirim. ya da nasıl yaptırabilirim. astarı kılıfını geçermi. arkadaşlar bu konuda bilgisi olanların paylaşımını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye138 yazı
arkadaşlar sizden yorum bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye147 yazı
ne tür bişi satmak amacın. gıdamı , hijyen üzerinemi,sıvı mı , elektirik gerektirirmi,büyüklüğü nedir koyacağın ürünün bunun gibi faktörleri söylersen daha net olur.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye138 yazı

içinde değişik, her yerde çok bulunamayan ilginç ve de sıksık kullanılan kalem silgi ve balon vs... bulunan çocukların ilgisini çekebilecek kırtasiye malzzemelerinin konulabileceği bir otomat düşünmüştüm. malzemelerin araştırılıp zaman zaman değiştirebileceği bir otomat olmalı.(böyle bir şey varsa tabi). mesela internette görmüştüm konfeti balonu diye. balonu ovuşturduğunuzda kendisi şişiyor ve patlıyor. patladığında içinde konfetiler saçılıyor. mesela bunlar gibi.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye147 yazı
mesela ped ve comdom otomatlarına bak ürün boyutlarını kendi koyacağın ürünlerle kıyasla aynı şekil poşetlersen bir makinada dönem dönem farklı şeyler satabilirsin.

alibaba.com dan vending diye bak ordaki üreticiler otomatların içindeki ürünün kaça kaç cm olacağını detaylı yazıyorlar ordan ölçüleri kendi ürünle kıyasla. eğer uygun olan varsa extra para vermeden piyasada bulunan otomatları alırsın.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Her türde Otomatik Satış Makinesi ihtiyacınız için benimle direkt olarak irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca satmayı düşündüğünüz kahve&snack makineleri ile de ilgilenebiliriz.

CafeXpress Ankara
Otomatik İçecek ve Gıda Sistemleri
info@xpressotomat.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek