Devren Kiralık - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Devren Kiralık

teddyman
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
30/09/2007 :  15:03:05 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

iş yeri mersin merkezinde çamlıbel mevkiindedir. 85 metrekare çalışır vaziyettedir. İyi döşenmiş ve teknolojik sistemlerle donatılmıştır. konforlu ve modern dizayn edilmiştir. iş yerimizde deneyimli personel tarafından müşteriler karşılanmakta ve seçkin müşterisi aylık 10-20 milyar TL arası ciro yapmaktadır. Devir sebebim; Müşterilerimden kopmak istememe rağmen sağlık problemlerimden dolayı devretmek istiyorum. devir için 42 milyar TL'sı istiyorum. (42000 ytl) modees firması ilgili; deniz hanım 0535 3897270 modees_mersin@hotmail.com

550 adet ürün,3 banko masa,3 askı banko,raf sistemi apart ve raflar,4 bayan manken, 1 kabin, 4 boy ayna, 1 bilgisayar masası, barkot okuyucu, ürün alarm sistemi, 1 fax, 1 bilgisayar takımı (full), barkot etiket makinesi,müzik sistemi, magaza güvenlik alarm sistemi, tepe klima, yazarkasa, telefon, hesap makinası, büro sandalyesi,oturma grubu, 3 tane kısa blz mankeni, mağaza içi mutfak için tüm mutfak eşyaları, 600 profosyonel askı, çay makinesı

mersin ilinde akdeniz belediyesine bağlı (mersin merkez) iş yerimiz köşe mağazadır. işlek ve hareketli cadde üstüdür. 7 katlı temiz bir bina altında ilk işyeridir, cadde ile sokağı aynı anda görebilen mağazadır. Vitrin cephesi 14 mt dir,

iş yerinin 2 yıllık sözleşmesi vardır. sözleşmeden itibaren 6 ay geçmiştir. yıllık kira artışı %15 dir. kirası aylık 1,5 milyardır ( 1,500 ytl) ruhsat ve izinleri vardır

teddynikolabyusa

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Asker
ihsan27
Yeni Üye

Toplam 10 yazı
02/10/2007 :  08:50:00  Alıntı
yerinizle ilgileniyorum bana ulaşırsanız görüşürüz

Yerleşim : Suriye / Halep  |  Meslek : Elektrik / Elektronik
teddyman
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
10/10/2007 :  18:48:03  Alıntı
iş yeri 40000 ytl ile alınmıştır ilginize teşekkür ederiz.
teddynikolabyusa

Yerleşim : Türkiye / Adana  |  Meslek : Asker

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.16 saniye.
22:02:12, 30 Temmuz 2025, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım