| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - izcen [quote]Yazıyı gönderen - yamtarhattab HCM FIKIR GUZEL AMA AKLIMA TAKILAN BI PROSEDURU VAR SIMDI HALIYLE MUSTERI KITLENIZ HALI VAKTI YERINDE , TAHSILLI, VS KALBUR USTU SINIF DENILEN TARDA OLUR E BOYLE OLUNCADA SIZIN OZELLIKLERINIZIN OLMASI GEREKMEZMI . YANI BU KONUDA VE YA YANKIN KONULARDA EGITIM ALMIS OLMAK VEYA DAHA ONCE BUYUK SIRKETLER REFERANSI , AMA DAHA COK DIPLOMA ICERIGINI SORACAKLARDIR SANIRIM. BU AYRINTIYADA DIKKAT ETMEK LAZIM KUCUK BI TAVSIE :)
|
Evet arkadaşımız gerçekten haklı. Bu işler hadi benim aklıma birşey geldi deyince olmuyor malesef. Sizin 2 farklı hedef kitleniz var ve onlarında size 2 farklı bakışları
1. Hedef kitle Eğitimini almış olanlar
1. Düşünce Ne tip bir tecrübesi var acaba(eğer yoksa iş yapamam)
2.Hedef kitle Eğitimsiz zenginler.
2.Düşünce Ne danışmanı kardeşim açarım bir bakkal bizim bakkal Hüseyin nasılda dolup taşıyor ( Bilmezki o bakkal nasıl kan ağlıyor) Bu sebeple bu işin 1.si eğitimini almalısınız.
2.si Biz danışmanlık firmasında biraz staj yapmalısınız! (Bu arada 17 yaşındaki arkadaşım yaşlarımız yakın sana önerim bu fikirlerinden vazgeçme benimde cok fikrim var ve ben bu fikirlerimi geliştirmek için bir dosya tutuyorum-Ben Pazarlama bölümünü okuyorum ve sende eğer girişimciliğe ilgili isen bu şekilde bir secim yapmalısın-.