Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acenta Şubesi

BaşlatanBKTarih30/01/2011 20:54:51Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Selamlar,
A grubu seyahat acentası acıyorum,ltd, şti. yi kurdum Tursab a başvuruyorum..Son günlerde birkaç ayrı kişiden acentamın şubesini işletme teklifi geldi..
Sizce şubeyi pek tanımadığınız kişilere kiralamak baş ağrıtır mı?Yani onların yaptıkları hatalar ana acentayı bağlar mı,sarsar mı?Bilgilerinize sığınıyorum...teşekkurler.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye90 yazı
ismini ve vergi levhanı kullandırtma kendi adına açıp sadece senin ekranını kullandırtmanı tavsiye ederim. Çünkü sizin sektörde dolandırılıcılık çok oluyor.
Sonra başın ağrıya bilir. İyi çalışmalar dilerim.
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
Merhaba
Tanımadığınız özellikle guvenmedıgınız kısılere subelık vermeyın yapacakları her yanlıs dırek sızı ılgılendırecektır
Mesela ucak bıletı satacaksanız butun sıstemler kredı kartıyla odeme yapılıyor calıntı ya baska bırısının kredı kartını kullanırsalar ucak fırmaları bır ıkı ıkaz eder sonraları aranızdakı sozlesmeyı ıptal edebılır ve parayıda sızden tahsıl eder. Bu gıbı ısler ozellıkle guvene dayalıdır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye18 yazı

Bencede her parası olan veya size güven veren kişiye şube vermeyin yaptığı hatalar tabi ki sizi bağlayacaktır. Sizin markanız altında iş yapacaklarından zaten sizin kanunen onları denetlemeniz kontrol etmeniz gerekecek, yasal olarak sorumluluğunuz var. Bu işi hali hazırda yapan ve sicili temiz kişi ve firmalarla çalışın. Büyümek pazarda bir yer edinmek için şubelerinizin olması gerekiyor şube verme konusunda titiz olmanız gerekiyor. Mesela OFLULEO Bey 'in dediği durumlar olabiliyor. Hızla büyümek yerine yavaşta olsa istikrarlı bir büyümeye gidin seçici olun. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim...
!!! Sen ışığı önüne al yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin !!!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye7 yazı
Titiz olmak,yavaş ve istikrarlı büyümek.Kesinlikle inandığım şeyler.Bu arada şirktim ilk yılını başarılı atlatmıştır.İlgi ve yorumlarınıza teşekkür ederim...
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm