Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Baskılı Thirt

BaşlatanKblTarih25/01/2011 21:48:17Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Arkadaslar bu işi bir dükkan açıp belli bir çeşit ve sayıyla dükkani süsledikten sonra katologtan isteğe göre baskı yaparak satmayı düşündüm.(fakat işlek bir yerdeki ufacık bir dükkan kiraları bile malum) İkinci olarak katolog üzerinden verilecek sipariş üzerine üretim yaparak mağazalara satış yapma yöntemi olabilir diye düsündüm.
Sizce dükkan açıp üretim yapıp perakende satış yapmakmı?Katolog üzerinden mağazalara satış yapmakmı daha mantıklı? Bu ürün üzerindeki bilgi, düşünce, pazarlama yöntemi üzerindeki önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye25 yazı
Merhabalar,
düşüncen güzel. Ben de bu işi site yöntemiyle yapmayı bir yıl önce düşündüm, ama bilindiği gibi bu işin e-sistemini kurmuş tish-o.com var. Çoğu yerler ekstra olarak bu işi de yapıyor, ama güzel bir yerde sadece kendini bu işe vererek bir mağaza açabilirsin. T-shirt'leri de kendin getirtirsin, baskısını bir baskı merkeziyle görüşür işlerini yaptırırsın.

"Sizce dükkan açıp üretim yapıp perakende satış yapmakmı?Katolog üzerinden mağazalara satış yapmakmı daha mantıklı?"

Bu sorunun cevabı basit: Baskı katologları oluştur ya da insanlar kendi tasarımını yapsın. Mağazalara/dükkanlara da böyle bir hizmet verdiğini duyur ve onlardan gelen siparişler üzerine ne yapacağına karar ver.

Yerleşim Türkiye / Ku?adasyMeslek Yöneticilik
Üye844 yazı
Katologla satısın artık zamanı geldi bencede, yaygınlasmasını bekledııgım alışveriş yöntemlerinden biri bu katologla satış.. Bunu çok yakında bende uygulayabilirim..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat