Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evlere Servis Alışveriş

Başlatanbrayn4Tarih24/01/2011 17:12:19Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
öncelikle herkese selamlar.
arkadaşlar konyda yaşıyorum.her insan gibi bende
kendi işimi yapma konusunda daima araştırmalar yapıyorum.fakat malesef bir türlü nasip olmuyor.

aklıma gelen bir fikri siz değerli üyelerle paylaşmak ve
değerli fikirlerinizi almak istedim.
Evlere alışveriş hizmeti servisi, yani alışveriş yapmaya
vakti olmayan, alışverişe gitmekten hoşlanmayan insanların evine istedikleri ürünleri bir araç ile ***ürmek,

bu iş için ne yapılabilir, tabiki kendi marketim yok ulusal bir marketle anlaşabilirmiyiz gibi vs.masrafları ne olur bilgisi olan arkadaşların engin bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum ,saygılarımla
012539

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye20 yazı
dünden bu yana mesajımı merakle takip ediyorum ama bir tane bile mesaj yazan olmamış,acaba çok uçuk bir fikirmi geldi sizlere,,,
012539

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye639 yazı
hatta bir adım ileri gidip onların telefon-elektrik-su-doğalgaz vs faturalarını takip edebilirsiniz.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye179 yazı

online market açmalıssın belli saatlerde semtlere göre araç çıkarmalısın
çok kazanacagını zannet miyorum bi çikolata için bile servis yapabilirmisin.*?
paket koli bazında paket servislerin olabilir raamazan kolisi gibi
koli dolunca servise çıkabilir diye
belle bir limitte alışvweriş şart
iyi bir alt yapı hazırlamalısın
kargo şirketi ile çok iyi anlaşabilirsen kar edebilirsin
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
yorumlarınız için teşekkür ederim,
evet size katılıyorum baya külfetli bi iş olacak sanırım

ben şöyle düşünmüştüm .sadece büyük bir avm ile görüşüp böyle bir fikrim olduğunu söylesem
acaba bana nasıl yaklaşırlar yoksa git kardeşim senin başka işin yokmu derler onu merak ediyorum.ben sadece bu iş için bir araç alıp dağıtımı gerçekleştirecem.en az şu kadar alırsanız evinize gönderelim deseler acaba
market için maliyet çok mu yüksek olur .bide ben para kazanacam tabi,herhalde insanların avm ye gitmeleri
avm için daha avantajlı yoksa benim bu düşündüklerimi onlarda düşünmüşlerdir.
012539

Yeni Üye4 yazı
dostum aslında fıkırın fena deıl yanlız bıraz degistirmen lazım bı kere avmlerle olmaz kı bu ıs avm ıstıyorkı ınsanlar gelsın gırsın onu gorsun bunu gorsun 100 tl harcamaya geldıyse 110 tl alma derdınde avmlerı unut bır kere.mıgroslar zaten bu dedıgını yapıolar sanal magazası var ınternetten ettıgın sıparıs 1 gun ıcınde gelıyor.bence uzerınde dusunulmesı gereken bır konu sımdılık

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye310 yazı
Arkadaşım aynı fikir birkaç hafta önce dile getirilmişti.
Orada da aynı şeyi söylemiştim. Bu fikir tutmaz.
Neden dersen..
Bir defa ulusal marketler bu işi zaten kendi bünyelerinde yapıyor sabodede'nin de dediği gibi..
Demek ki kaldı geriye yerel küçük marketlerle anlaşma yapmak. Bu da olmaz.
Çünkü bu iş yemek servisi gibi değildir. Siz künefe yemek istediğinizde, bunun siparişini netten verip, bir künefeciden, künefe getirmesini bekleyebilirsiniz. Çünkü hemen yanıbaşınızda bir künefeci olmayabilir.
Ama herhangi bir markette bulunabilecek bir ürün, hemen hemen bütün marketlerde var.
Yani, telefonla sipariş alan, evlere kadar servis yapan ve evimize çok yakın lokasyonda bulunan bir market size bu fırsatı da vermeyecektir.
Evimin dibindeki Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Market'te çalışan Mehmet Ağa, telefonla benim siparişlerimi not edip, 10 dk'da da evime ulaştırıyorsa, netle uğraşmam şahsen.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye844 yazı
bu Sistemn cok yakında yaygın olacak.. alışveriş merkezlerinde daha az yer alıp katalogla veya bılgısayarla satıslar yaptırılacak.. urunlerı gormeden alıp eve getirteceksiniz.. Birilerinin adım atması beklenıyor sadece.. Bence buyuk ıhtımal buyuklerden biri yapacak ve servetını 10 a filan katlayacak..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye20 yazı
evet çok haklısınız yorumlar için çok teşekkürler
012539

Yeni Üye5 yazı
Bahsedilen iş fikri ile ilgili mevcut uygulamalar var bunların bir tanesi il temsilcisi olduğum www.tummarketler.com şu an 4 ilde 240'ın üzerinde marketin otomasyon sistemi ile entegre şekilde çalışıyor markette ürün bittiğinde sanal mağazada da ürün yayından kalkıyor, proje için çalışma yapmak isteyen market firmaları ile anlaşmalar yapıyoruz üye indirim kart sistemi yakında devreye giriyor yani market müşteriye ister sanal mağazadan ister fiziki mağazadan %... oranında indirim verebiliyor indirimler üyenin hesabında birikiyor yerine mal alabilir yada üye market fatura tahsilat bayiliğide alarak biriken puanları ile elektrik, su, doğalgaz, vs faturalarınıda daha ucuza ödeyebilir. Detaylı bilgi ve çalışma yapmak için Gsm: 054163372135 udumanli@tummarketler.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye277 yazı
Ürünlerin kar marjları düşük. Yakıtı falan karşılaması zor gibi. Bence her evin ihtiyacı olan ürünlerden koliler hazırlanıp, kredi kartına taksit yaparak satabilirsin. Marketler taksitle ürün satmıyorlar ve bu bir fark olabilir.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im