Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Yapmak İstiyorum Yardım

Başlatanankara79Tarih21/01/2011 16:02:09Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
arkadaşlar ben 3 yıla yakın bir zamandır alanyada yaşıyorum turizimle uğraşıyorum fakat bu işin sonu yok anlayacağınız yoruldum ve kendi işimi yapmak istiyorum elimde yaklaşık 10000 tl kadar bir sermaye var dükkan açamıyacağımı biliyorum bunun içinde araba arkasında giyim üzerine malzeme alıp köy ve kasabalara gitmeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşüncemde daha önce böyle bir iş yapmadım beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler mal nerden ve ne şekilde alınır uygun fiyata gerçekten kazanabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye155 yazı
Sanırım Ankara'da yaşıyorsun, nickine bakarak bu şekilde düşündüm.
Ankarada bu şekilde bir giyim üzerine iş düşünüyorsan eğer, araba arkasında köylere gitmekten ziyade, Nişantaşı, Sosyete pazarı gibi yerlerde tezgah kapmayı deneyebilirsin. Aylık kiraları 1500-2000-3000 civarlarında değişen tezgahlar ile çok iyi satış potansiyeli yakalabilirsin.

Eğer biraz daha para çıkarabilirsen, geçen gün devralmaktan vazgeçtiğim bir dükkanı önerebilirim sana.
Ümitköy Galeria arkasında bölgenin en eski PS Cafelerinden birisi devrediliyor. Mekan olarak 10 numara bir mekan, triplex villa içersinde, sinema odası ve guitar hero odasıda mevcut. Aynı zamanda en üst katını kendi evin olarak kullanabilirsin. Kirası 1600 TL, devir ücreti 25 istiyor ama düşeceğine eminim.
Yüzyüze görüştük arkadaşla, acilen gitmesi gerekiyormuş Ulusta büyük bir çanta mağazası açmışlar, orayıda gördük.Yani biraz sıkıntıya girersen o cafeyi devral derim.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye10 yazı
ben alanyada bu işi yapmak istiyorum ankaradan 3 yıldır uzağım

Yeni Üye10 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ankara79
arkadaşlar ben 3 yıla yakın bir zamandır alanyada yaşıyorum turizimle uğraşıyorum fakat bu işin sonu yok anlayacağınız yoruldum ve kendi işimi yapmak istiyorum elimde yaklaşık 10000 tl kadar bir sermaye var dükkan açamıyacağımı biliyorum bunun içinde araba arkasında giyim üzerine malzeme alıp köy ve kasabalara gitmeyi düşünüyorum ama şu an sadece düşüncemde daha önce böyle bir iş yapmadım beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler mal nerden ve ne şekilde alınır uygun fiyata gerçekten kazanabilirmiyim