Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hediyelik Esya Dükkanı Actık Hiç İş Yok

BaşlatanbronzemoontrTarih17/01/2011 17:06:48Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
bir dükkan açdık
pek hareket yok.Turiste yönelik bir dükkan ama
piyasa kötü gibi.
nasıl bir degisiklik yapsak
fikri olan paylassın lütfen
saygılar

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye293 yazı
biraz ihtiyaç malzemesi ile destekle

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye139 yazı
bujiteri gibi yuksek karlı ürünlerde bulundurun

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye125 yazı

hacam hediyelik eşya işinde toptancıyı zengin edersin.bu iş yerine takı toka küpe yüzük işine gir.sermayesi az kar marjı yüksek.malı urfadan çok ucuza alabilirsin.

örnek:bayanların en çok kullandığı toka urfa toptancıda 0.05krş.
siz 1 liraya satıyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı
Dükkanınız Bulgaristanda mı ? Hareket yok derken insan mı girmiyor yoksa girip te alan mı yok ? Alan yoksa ürünlere yenilerini eklemelisiniz ama insan yoksa ya yeriniz hatalı ya da Allah yardımcınız olsun gelecek parlak durmuyor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye639 yazı
Bir yerde okumuştum.
Büyük bir şehirde vatandaş döner ekmek dükkanı açıyor.Olmuyor.
Ne alırsan 1 tl dükkanı açıyor olmuyor.
Kafe açıyor gene olmuyor.
En sonunda İNADINA CAFE-DÖNER EKMEK-JAPON PAZARI(TAM OLARAK DÜKKANIN ADINI HATIRLAMIYORUM)ÜÇÜNÜN BİR ARADA OLDUĞU DÜKKAN AÇIYOR.VE ÇOK MEMNUN İŞİNDEN
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye54 yazı
turistler ilginçler bunu almaz dediğiniz ürünü alır alır dediğini almaz. kar marjı yüksek ürünlere odaklanın bu takı giyim olabilir. yöresel ürünlerde dikkat çekebilir saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
herkese cok tesekkurler
dukkanda yok yok
porselen
gumus takı
saat vs incik boncuk
belkide yer kötü yada kıs odulogu için
hayırlısı olsun

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Ynternet
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben sinop tan yazıyorum fikir aramışsınız www.ayhankotra.com sitesini gezerseniz değişk ürünler göreceksiniz yazın biz yok satıyoruz istanbul gibi yerde de meinim ki çok gider iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Merhaba,

Mağazada yeri kötü olmuş olabilir ama ürünleri internet üzerinden pazarlayabilirsiniz.
Ayrıca mağazadan ve internetten bunlardanistiyorum.comm,buldumbuldum.com,enilginc.com siteleride ki ürünlerin benzelerini pazalamasını yapabilirsiniz.
Bir diğer yöntem ise kampanyalar. Öncelikle dışarı bir pankart yada afiş ile yaptığınız indirimi duyurun. Bunlar yaz kış indirimi,zararına satış,tasfiye vb bahaneler olabilir fakat size önerim haftanın sadece belli günü halk günü gibi bişey yaparak kısa tutmanız. Vitrine ise özelikle bayanların dikkatini çekecek ürünlerin bir kısmını fiyatını azıcık düşürerek koyabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye292 yazı
herkesin aklına ınternet gelıyor ama normal pıyasa ıyı olunca sanal ıyı pıyasa kotuyse kotudur ıkısındede .
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye96 yazı
dükkanınız nerede ? hitabınız mı yanlıs acaba ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Dükkan nerede turzme yönelik diyosun ama turzmde sezon açılmadı insan yok ki zaten nisan 15 kadar bekle bence sen yine giren çıkan yoksa yerinde bi yanlışlık vardır çünkü turzmde turstlerin ilk girdigi dükkan hediyeliktir
m.......

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Üye203 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gursoybalo
Bir yerde okumuştum.
Büyük bir şehirde vatandaş döner ekmek dükkanı açıyor.Olmuyor.
Ne alırsan 1 tl dükkanı açıyor olmuyor.
Kafe açıyor gene olmuyor.
En sonunda İNADINA CAFE-DÖNER EKMEK-JAPON PAZARI(TAM OLARAK DÜKKANIN ADINI HATIRLAMIYORUM)ÜÇÜNÜN BİR ARADA OLDUĞU DÜKKAN AÇIYOR.VE ÇOK MEMNUN İŞİNDEN

çok iyiydi gürsoy balo :))
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek