Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tebrik Kartı

BaşlatanizdirapcvsTarih31/12/2010 17:31:39Yorum9

İlk mesaj
Üye179 yazı
arkadaşalr netten araştırdşm bulamaım şu işi yapan varmıdır?
eskiden gönderdigimiz gibi yeni yıl tebrik vs .. kartları sanal alemde aracı olarak yapan siteler varmı e kart degil sögledigim fiziki olarak gidecek...
yalnız aracı sanal alemde olacak sizin adınıza adrese kart postalayacak..
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye78 yazı
merhaba olabilir ama sağlam reklam yapılması lazım hatta gittigidiyor üzerinden vs ödemede alabilirsiniz. fiyat makul olduktan sonra bence olabilir

size önerim siteye 1 milyon kart hedefi koyun ve gönderilen her kart için bu rakam düşsün ve her gönderilen 200 kartta (bu sayı değişebilir) bir kuruma bağışta bulunun örneğin kart bedeli 5 tl 1 tlsini bir kuruma bağışlayın bağış makbuzunu sitede yayınlayın böylece sosyal sorumluluk ile reklam çalışmalarınız daha kolay olacaktır. bende net projeleriyle ilgileniyorum düşünürseniz ortak bir çalışma yapabiliriz.
BU ALEMDE 2 BUYUK VAR 1 ESES 2 70 LİK RAKI

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?renci
Yeni Üye78 yazı
hatta davetiye işinede girilebilir malum evlenen kişiler çok yoğun oluyorlar bu sistemde evlenen kişiler sistemden seçeceği bir davetiye ve gönderilecek kişi ve adresleri sisteme girer siz gönderimi yaparsınız paketler sunarsınız 25 adet gönderimden başlıyıp belirleyeceğiniz sayıyaya kadar fiyat belirlersiniz dahada geliştirilebilir düşündükçe yeni fikirler gelecektir aklınıza

Üye179 yazı

furkan bu işin bi alt yapısı var mesela bankalar net uzerinden alışverişlerde bazı şartları koyuyor
matbaa lazım
şehirdışı işin kargo
ben baktım yurtdışında 1 2 site var 5 10 eroya dünyanın heryerine kart yollanıyo...
1, sınıf kagıda
güzel iş yapıyorlar
sen bana şu işin ayrıntılarını bi yazıversen bize neye mal olur nerden başlrız...
siteyi kurmak bi iş gerisi bni iş.. allh bakalım olur belki biz yapamaz sak yapacaklara faydamız olur.. saygılarımla
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye78 yazı
şu şekilde olabilir internet üzeri alışverişte paypal ve gitti gidiyor kullanılabilir ( bu şekilde ödemelerde bir sıkıntı yaşanmaz)
matbaa için de bir matbaa ile anlaşılabilir. oradan örnekler alınıp sitede yayınlanır. kalıplar hazırlanır sadce isim kısmı boş bırakılır oralar el ile doldurulur.
5-10 euro Türkiye için fazla bir tutar en fazla satacağın ürün 5 tl olmalıdır. ürün yelpazesi belirlenip matbaalardan fiyat alınmalı ona göre üste kar koyulup bir satış fiyatı koyulmalı
eğer iyi bir müşteri profili yakalarsan kargo firmalarıyla anlaşma yapabilirsin.

internet sitesini kendin yaparsan fazla bir şey tutmaz 100 tl ye kurtarırsın
reklam çalışman önemli her işte olacağı gibi

Üye179 yazı
gittti gidiyordan satış nasıl yapılır kardeş.?
anlatırmısın.
izdirapcvs26

Yeni Üye4 yazı
Arkadaşım iyi bir fikir gibi görünüyor ancak, tercihler artık o kadar değişti ki, gerçek kartı alıcıya ulaştırma maliyeti bulunduğu şehre göre farklılık gösterir. Az da değildir. Kartın kendi maliyeti ( 50 çeşit için stok ve fire gözönüne alınarak hesaplanmalı) 2-3 tl civarında olur. 2 lira da dağıtım için versen, 5 lira, sende kazanmak istersin tabiiki, etti 6 lira. Şimdi sana soruyorum, 10 kişiye böyle kart gönderirmisin 60 lira vererek? Heves kırmak değil amacım, yaratıcı fikrinden dolayı ayrıca kutlarım...
hayırlı işler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Foto?rafçy
Üye179 yazı
teşekkür ederim hepinize
izdirapcvs26

Yeni Üye54 yazı
Bu işler bitti artık. Boşa uğraşmayın. Kart vs kalmadı. 20 kuruşluk kart için kimse 4-5 lira kargo, ptt vs parası vermez..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama