Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinden Spor Malzemesi Getirilmesi(krampon,top Vb )

BaşlatancornettoTarih23/12/2010 19:24:38Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
krampon,halısaha ayakkabısı,top,sporcu çantası vs gibi ürünleri yurtdışından toplu olarak getirmenin maliyetimi düşürebileceğini düşünüyorum..ama dediğim gibi şimdilik sadece bir düşünce..araştıma aşamasındayım ve yurtdışından butarz ürünleri getirmek konusunda bilgisi,deneyimi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum..saygılar
..........

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye322 yazı
mrb
eğer toplu getirtip gümrük ödersen değişen birşey olmaz başka yöntem bulmalısın derim
ama çok mantıklı bende do spor mlz tekelini kırmaya çalışıyorum olacak bakalım

ii çalışmalar
lejyoner666

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye26 yazı
merhaba arkadaşlar dediğiniz gibi değil çinden ticaret biz üç ortağız ve bir ortağımız çinde evli vergi mevzuatı ürüne göre değişiyor mesala notebook vergiden muaf şaşırdınız değil mi.biz daha çok elektronik ve promosyon ürünler üzerine çalışıyoruz ama bahsettiğiniz ürünler konusunda bir araştırma yapalım derim ama konteynır bazında alım yapıyoruz malum nakliye giderlerini dengelemek için
bukayvo

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı

Arkadaşlar Çin de yaşıyorum Çin ve hongkongta resmi firmam var.Çinden özellikle elektronik ürün tedariki yapabiliriz,Trye gönderebiliriz.Fakat gümrük ile ilgili bilgimiz yok.Gümrük muşaviri bulup,danışmanız gerekir.Bir de Tr de distribitör ve patenti olan ürünleri gönderme gibi bir imkanımız yok.Şimdiden duyurulur...
shenzhen_import

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Elektrik / Elektronik