Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Almanyaya Tabut İhracatı

BaşlatanserkanmertTarih10/08/2010 21:28:12Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
herkese iyi akşamlar,
Ailem almanya/Berlinde yaşadığı için bende almanya-türkiye bağlantılı bir iş yapmayı planlıyorum,Adanada mobilya fabrikası olan bir arkadaşımla tabut imallatı ve ihracatı üzerine çalışmalar yapmaya başladık.İhitacımız olan tek şey tabiki en önemli konu,üretimden sonra bu tabutları pazarlayabileceğimiz alıcı firmalarla nasıl iletişim kurabiliriz bu firmaları nasıl bulabiliriz,(siparişler doğrultusunda her modeli üretebilecek alt yapımız bulunuyor.)yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
başarısız insanların önündeki engeller başarı insanlar için bir fırsattır...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye979 yazı
bu sektorde tanıdıkları olan bırgarıpyolcu nıcklı arkadası sıteden aratınız sıze yardımcı olacaktır kendısı almanyada calısmaktadır.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı
selam serkanmert arkadasim bende almanya koln de yasiyorum neden tabut merak etdim dogrusu arkadasinin mobilya fabrikasi oldugunu yazmsin daha kapsamli birseyler dusun bence burada gidecek surumu yuksek mobila uzerine dusunmelisiniz tabiki sermayenizin ucunu bilmiyorum ama genede sizin bileceiniz birsey

Yerleşim ALMANYA / KolnMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı

ben 3 senedir tabut işini araştırdım ve antaly da en büyük imalatcısını buldum .ama bu iş göründügü gibi kolay olmuyor .kısacası almanyada depo olacak oradan her şehre istendiginde ietenilen desenden yollaman lazım yani uzun iş ama ugraşırsan iyi para var. almanyaya önce 100 lerce degişik tabut yolla orada bir depoda tut sonra tek tek yabut sayanlara git elindeki mallaın resmini göster ve sipariş almaya bak ve herşehirde denemen veya ekip arkadaşların olması lazım bol şanslar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye73 yazı
Sayin Arkadas
Sözünü ettigin isi yaparsdan benimle irtibata gecmeni Rica ederim. Almanya Bayern eyaletinde kaliyorum. Almanya geneliyle Ticari iliskim var
musti@gmx.org
Basarilar
mustafa

Yerleşim ALMANYA / WürzburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
arkadasim , eger avrupa ulkelerind satilan tabutlar hakkinda fikrin olup , o standartlara uygunsa bana katolog ve fiyatlarini gonder. iskandinavyada pazarlama olanaklarini degerlendirecegim. info@gastrocommercial.com
a

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Ythalat / Yhracat