Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sitelere Billboard İşi. .

BaşlatantalatbenTarih22/12/2010 20:31:24Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
İşlek cadde ve sokaklarda gördüğümüz billboard reklamlarını özel mülkiyete taşısak nasıl olur?

Örneğin binası bol bir siteyle veya plaza yönetimiyle belli bir ücret karşılığı anlaşıp, oraya yerleştirdiğimiz billboardları kiraya versek reklamverenlere?

Asansörlerin içlerine reklam yayınları yapan tv'ler koysak?

Reklam panolarını kiraya versek?

Burada kritik soru şu:
Bu işi açıkhavada yapan firmalar, bu billboardların, tv'lerin içlerine konan poster, afiş vb.'leri kendileri mi tasarlıyorlar yoksa bu afişleri yaratan reklam ajanslarına kiraya mı veriyorlar bu billboard ve panoları?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye2 yazı
kimse araya aracı koymak istemez. aparman yönetimi ve sahibi en fazla bir ay içerisinde reklam gelirini öğrenir ve kendileri reklam alır.
Yaşlı Çocuk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye844 yazı
yapabilirsiniz tabiki, gerekli olan tekşey gidip sitelerle anlaşmak :)) bide elınızde reklam verecek fırma varsa zaten gerisi kolay.. yani bılboard dııl halıhazırda olan yerlerı bıle alırsınız.. onemlı sey girişmek :))
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı

Teşekkürler yorumlarınız için.

ugurum221, halihazırdaki yerlerden kastınız nedir?

yaslicocuk, iyi güzel diyorsun da, bu işi plazalarda yapan firmalar varmış zaten.
Billboard görmedim sadece.
Demek ki iş afişleri oraya yapıştırmakla bitmiyor, satış sonrası hizmet de önemli ki plazalar bu işe tamam diyor diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye844 yazı
eger elınızde reklam alacak fırma varsa, bırcok reklam alanı var ondan bahsetmiştim onuda düşünebilirsiniz..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat