burada yılbaşı ürünleri var
www.sar1tane.com sitedeki telefon numarasından veya mail ile toptan fiyatlara ulaşabilirisin yeni cam gibi ama sert plastikten imal edilmiş ağaçlar var buradan aldım yılbaşına daha 25 gün var ama günde 5-6 tane satılıyor seyyar tezgah açıyorum yardımcı olmuşumdur inşallah
birde şapka düdük balon v.s. düşünüyorsan bunları satmak için son 2 günü bekleyeceksin satılmıyor son gün en çok satışını son gün yaparsın çam ağacı falan düşünüyorsan sadece ağaç zor satılıyor süsleriyle satsan maliyet artıyor pahalı ürünüde seyyar tezgahta satmak zor oluyor kısaca gireceğin sitede 3 çeşit çamağacı var bunların üçüde gidiyor büyük cam görünümlü çam üstü süsler varmış gibi boyalı 6 tl ye aldım ortaboy 4 tl ye ortaboy da süs boyaları yok düz cam gibi duruyor küçükçeri 3tl ama küçükler fazla satılmıyor birde püsküllü üzerinde yıldız var çam ağacına benziyor 4 tl buda gidiyor kısacası büyük cam görünümlü çam ile püsküllü . çamlar çok güzel satılıyor bunlar ayrıca içlerindeki led aydınlatma ile 7 renk yanıyor kısaca yılbaşını aile içinde mütevazi şekilde kutlamak isteyenler hiç yormadan hemen alıyor
www.sar1tane.com adres bu