http://www.modasde.com
Modanin cizimdeki yuzu
Modanin cizimdeki yuzu
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - onurkoniks Direkt olumsuz girmek gibi olacak ama bence olmaz bu iş. Neden? Çünkü, 1- Büyük zincir marketlerin zaten evlere web'ten servisi var. Bunları eledik hemen. 2- Geriye kaldı küçük-orta çapta yerel marketler. Onlar da telefonla sipariş kabul ediyor zaten, evlere servis yapıyor. Sanırım yemeksepeti.com mantığından yola çıkmışsın. Ama aynı mantık burada işlemez. Çünkü, canımız kebap çektiğinde, evimize yakın ve bizde telefonu bulunan herhangi bir hamburgerciden kebap söylemeyiz, çünkü o hamburgerci. O nedenle kebapçıya ulaşmak gerekir. Veya evimize yakın ve bizde telefonu bulunan pilavcıdan da hamburger getirmesini bekleyemeyiz. Ama, bizde telefonu bulunan bir marketten, "herhangi bir markette bulunabilecek" herhangi birşeyi sipariş edebiliriz. Evinizin altındaki markette ayçiçek yağı bulunmaz, diye birşey yok. Bu nedenle başka market düşünmeye gerek yok. Evimizin altındaki ve telefonla sipariş kabul eden marketimiz bize istediklerimizi, neredeyse eksiksiz şekilde getirecektir. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
ha ben, ağabeyim yemeksepeti ile 2000 yılında görüştüğünde fikrimi sormuştu ona da olmaz demiştim, Seqouia Capital 2006'da youtube'a yatırım yaptığında yanlış seçim demiştim, facebook'u da çok doğru bulmuyorum (80 küsür milyar $ şirket değeri var). Yani benim fikirlerim tek gösterge değil, siz kendiniz ölçün tartın... |