Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kömür Dükkanında Başka Ne Satabilirim?

Başlatandemdem22Tarih15/12/2010 16:11:03Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye21 yazı
s.a. arkadaşlar. herkeze başarılar dilerim.edirne uzunköprüde kömürcülük yapmaktayım.80 er metrekare bitişik iki dükkanım var bir 5 tonluk birde 1 tonluk 2 aracım var.kömür işleri orta vaziyette gidiyor.fakat sonuçta 3-4 ay güzel iş oluyor.benim sizden ricam bu dükkanlarda odun kömürün yanında neler satabilirim .fikir fikirdir geçen senede bu siteye buna benzer bir yazı yazmıştım ilave olarak mangal kömürü ve taş kireç satmaya başladım biri tuttu biri tutmanı ...yine sizlerden fikir bekliyorum...SAYGILARIMLA tamer

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye21 yazı
hadiii arkadaşlar bekliyorum tavsiyelerinizi...bakın ben bi tane buldum mesela soba borusu.lütfen devam edelim.......

Yeni Üye57 yazı
mangal sat, bide kasap dükkani ve tekel bayii ac, manavida ekle :)) Mangal + Kömür + Et + Raki + Salata= Tam tekmil hizmet :)
E-Posta yada (MSN): hasanyazan@live.de Lütfen bilgileri (Resim, Fiyat vs.) bu adrese yollayin.Tesekkürler !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye55 yazı

odun, çıra, soba, soba borusu, soba kovası bunlar kışın gider kışın kömür yazın farklı bir şeyler satmayı düşünüyorsan kum, sönmüş hamur kireç, atermit, tel, çivi türü mallar satabilirsin

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
aman hasan abi tekel deme bana onu yaptım.kömür depomum yanında 9m2bi dükkan vardı 8 sene yaptım bıktım.üfecilik tekel bayiliği en zor işlerden biri..

Yeni Üye21 yazı
teşekkürler halil45

Üye347 yazı
soba ve malzemeleri satışı mantıklı, hele birde kredi kartlarına taksit yapabiliyorsan,
ama bu yine kömürle aynı sezona denk gelecektir.
yaz sezonu halil45 arkadaşımızın inşaat malzemelerinden önerdiği gruplarda güzel, zaten kamyonlarında bulunmakta,
haydi hayırlısı olsun, bol kazanç
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye21 yazı
teşekkürler hakankaya2020

Üye159 yazı
abi ufo sat bence havsada hava çok kötü ufo alanlarda çıkar :)

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye844 yazı
yangın sondürücü ekipmanlar var.. arastırın bence bu ufak top fılan var.. onları satabılırsınız.. sonra soba boruları filan olur..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye347 yazı
kömürle ısının, ufo yla evinizin sıcaklığını koruyun, gibi bir sloganla ufo satmak fikir fena değil, hatta güzel.
yangın ekipmanları, yangın söndürme tüpleri dolumu falan da olur ama, bulunduğunuz ilçede bu işlere ne kadar talep olur, yada rakip varsa sıkıntı, zira çok acımasız rekabet var bu işte.
Soba boruları ve soba sehpası falan ilgili yedek parça ürün satışı da güzel. zira kömür almaya gelmişken yeni bir kömür kovası, bu sobaların arkasına konan yalıtım levhası, verim arttırıcı bu dallanan borular falan da pek tabi ki satılabilir.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye150 yazı
damacana su satabilirsin...özellikle yaz aylarında satışı yüksek olacaktır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye159 yazı
elektrikli battaniye?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans