Ben aylardır koniksi takip ediyordum ve bir konuda ben iletmek istedim sizlere, şimdiden zamanınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben makine resim myo ve iktisat fak. bitirdim. ortaokul sonlarından beri de hem okuyup hem çalıştım ve 10 yıllık işletme ve üretim tecrübem var. şu an allaha şükür bir işim ve fena sayılmayan bir kariyerim var, özel bir şirkette idarecilik yapıyorum. Yıllardır kendi işyerimi kurma üretim yapma konusunda gece gündüz düşünüyorum, ve hala düşünüyorum bir gelişme kaydedemedim. Otomotiv sektöründe yer almak istiyorum ancak müşterisiz yani sıfırdan üretime gitmek bana çok zor geliyor. Kardeşim ve işten anlayan bir ortakla birlikte geri dönüşüm deposu açtık 2 sene önce.o da belediye ruhsat ve TS engeline takıldı ve kapatma kararı aldık. şimdi hali hazırda
1 ad. dorse damper tır,
1 adet kamyon
1 adet kamyonet
1 adet panelvan minibüs,
2 adet otomobil, ve
75.000 tl nakitim var.
Üretime yönelmek ( makine, otomotiv, kauçuk, plastik v.b.) küçük bir işletmeyle başlayıp gelişmeyi düşünüyorum ama bir ürünle çıkış noktası yakalayamadım. Sizce bu portföye uygun bir iş modeli nedir? Yada hangi ürünle başlamalıyım. teşekkürler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese hayırlı işler nasip etsin. saygılar